S-au GĂSIT pe NET și au ieșit la ÎNTÂLNIRE, dar ea l-a întrebat dacă e CRIMINAL ÎN SERIE, după ce el i-a SPUS că NU E, femeia l-a ÎNJUNGHIAT și a ÎNCERCAT să-i MĂNÂNCE INIMA! Motivul pentru care a vrut NEAPĂRAT să facă asta e HALUCINANT, uite ce voia SĂ DEVINĂ

O femeie a vrut să mănânce inima unui bărbat dintr-un motiv cu adevărat halucinant! Uite care e toată povestea cutremurătoare și ciudată a celor doi.

O femeie a stabilit o întâlnire cu un bărbat pe care l-a întâlnit prin intermediul internetului, mai exact pe site-ul Craigslist. Cei doi trebuiau să se întâlnească într-o duminică și într-un final au ajuns la hotelul Lynnwood, dar femeia avea de gând să facă cu totul altceva…

Tânăra de 24 de ani a mers la întâlnire cu intenția de a-l ucide pe bărbatul în vârstă de 29 de ani pentru ca apoi să-i mănânce inima, de ce? Pentru a deveni criminal în serie! Din fericire bărbatul a scăpat după ce ea l-a înjunghiat în plămân.

Omul a povestit poliției că femeia l-a întrebat de mai multe ori dacă e criminal în serie, iar după ce el i-a răspuns mereu că nu e, ea i-a zis că EA ESTE. După care s-a urcat pe el și l-a înjunghiat cu un cuțit pe care l-a scos din buzunar, cuvintele ei fiind, mai exact: ,,Păi, eu chiar sunt criminal în serie…”.

Într-un final bărbatul a reușit cu greu să se elibereze,el spune că din cauza greutății femeii, după ce a fost înjunghiat a reușit să iasă din camera de hotel și să sune poliția. El a mai adăugat că înainte să-l atace nu s-au certat absolut deloc.

Când au întrebat-o pe femeie ce s-a întâmplat, ea a răspuns: ,,Sunt o nebună”, apoi a adăugat că voia astfel să devină criminală în serie și că plănuia să mai ucidă. Ea dorea ca după ce îi va mânca inima bărbatului, să lase un bilet pe care îl avea deja scris, în bilet explica faptul că avea de gând să omoare iar.

Cauțiunea ei a fost stabilită la un milion de dolari.

loading...
loading...