S-au dezbrăcat și au făcut amor, în timp ce prietenul difuza totul în direct pe Facebook! Pățania celor doi moldoveni a încins internetul! Ce li s-a întâmplat de au ajuns de râsul lumii e incredibil

Se zice că moldovenii sunt cunoscuți pentru faptul că, față de noi, vecinii lor de peste Prut, ei sunt mai dezinhibați, mai ales atunci când pun gura pe alcool. Acest lucru pare să fie demonstrat cu prisosință prin imaginile pe care le puteți vedea mai jos. În ele apare un cuplu care, dintr-un motiv mai mult sau mai puțin etilic, a decis să facă amor, în spatele unei sticle de tărie, dar și în direct, pe Facebook!

Așa cum era și normal, imaginile difuzate din Republica Moldova au strâns pe rețelele sociale în mod rapid zeci și sute de persoane care i-au urmărit pe exhibiționiști cu sufletul la gură. Însă cometariile lor nu s-au lăsat nici ele prea mult așteptate. Deși o parte a privitorilor s-a rezumat la a admira momentul, o altă parte a început să îi critice dur pentru scenele care ar fi trebui să se petreacă în intimitate, nu pe Facebook. Asta în timp ce unii i-au încurajat pentru lipsa de constrângeri sociale de care au dat dovadă!

Îndrăgostiții s-au sărutat pasional, s-au dezbrăcat unul pe altul, după care s-au întins pe două scaune, în prezenta unei a treia persoane care îi filma, difuzând totul pe pagina de Facebook a tânărului care era implicat direct în „acțiune”. Totul în timp ce în prim plan se observă o frumoasă sticlă de alcool, savurată pe jumătate.

Iată mai multe imagini:

live

m1

m2

m3

m4

m5

CITEȘTE ȘI: 

Această ACTRIȚĂ s-a SCUFUNDAT în mare pentru un SHOW LIVE cum nu s-a mai văzut. La scurt timp după aceea s-a întâmplat ceva ȘOCANT: ”NU ne-am imaginat că este posibil așa ceva!” (VIDEO)

CamSoda este una dintre cele mai inovatiove companii producătoare de conţinut pentru adulţi. Ei sunt cei care au lansat recent primul serviciu bazat pe holograme, numit „live holographic streaming”. Clipurile „Holo-Cam” sunt filmate într-un studio special, iar utilizatorii le pot vedea folosind nişte piramide care funcţionează cu computere desktop, telefoane sau tablete.

Mai nou, cei de la CamSoda au vrut să facă o transmisiune live subacvatică. Însă lucrurile au luat o turnură neaşteptată. La scurt timp după ce actriţa Molly Cavalli a intrat într-o cuşcă de protecţie, tânăra a fost muşcată de picior de un rechin.

Din fericire Cavalli a scăpat doar cu o tăietură pentru care au fost necesare 20 de copci.

Incidentul s-a petrecut în timp ce CamSoda testa o tehnologie care le permite actriţelor sale să facă transmisiuni live pentru clienţi de oriunde din lume.

Iată imaginile incredibile care au lăsat o lume întreagă cu gura căscată:

 

loading...
loading...