S-au cunoscut pe Internet și au ieșit la o întâlnire. După ce au mâncat la RESTAURANT, bărbatul s-a prefăcut că trebuie să răspundă la telefon, lăsând femeia, astfel, SĂ PLĂTEASCĂ ea CONSUMAȚIA, acesta fugind. Ce a pățit “Casanova cel zgârcit” este de-a dreptul CRIMINAL!

Diane Guilmette este o femeie care murea de nerăbdare să iasă la întâlnirea cu acest Romeo de Internet.

După ce i-a vizualizat profilul Dianei pe un site de întâlniri, i-a trimis mesaj în care o întreba dacă vrea să iasă la o întâlnire cu el, la o friptură, în Los Angeles, SUA, ca să se cunoască.

Simțindu-se flatată, bărbatul arătând foarte bine lucrat, aceasta a acceptat naivă, cu toate că observase că restaurantul era puțin prea scump pentru buzunarul ei.

Toate bune și frumoase până la sfârșitul cinei, când bărbatul s-a scuzat spunând că trebuie să dea neapărat un telefon. Și nu s-a mai întors deloc.

prof

Astfel, Diana s-a trezit că are de plătit 163 de dolari pentru mâncarea costisitoare. Ca să facă experiența și mai neplăcută, când a intrat pe aplicația de întâlniri să îi scrie individului, Diana constatase că tipul o blocase.

După ce a postat detalii despre pungașul sentimental pe Internet pentru a le avertiza pe celelalte femei, aceasta a descoperit că nu fusese singura lui victimă.

Poliția l-a indentificar pe fomistul Casanova, acesta numindu-se Paul Gonzales, care fusese acuzat și de faptul că nu a plătit o tunsoare. Acesta se confruntă acum cu riscul de a face închisoare pentru furt.

loading...
loading...