S-a urcat în autobuz având copilul la piept, în timp ce bărbatul ei o ÎMPINGEA de la spate să urce. Când a început să vorbească la telefon în autobuz, PASAGERII AU LUAT-O RAZNA pentru că au descoperit ceva ÎNGROZITOR!

Rosalin Baker, 25 de ani, și-a luat fiica de 16 luni cu ea și s-a urcat într-un autobuz pentru a pleca din Stratford, estul Londrei.

În filmarea de mai jos se vede cum femeia are copilul așezat într-un port-bebe și pășește cu aparentă timiditate în autobuz. Un bărbat, iubitul ei, o împinge de la spate ca formă de încurajare și îi face semnul OK.

cctv-dead-baby-video-bus-mum-shock-footage-clip-rosalin-baker-912630

După ce s-au închis ușile autobuzului, femeia a început să vorbească la telefon, și, din cauza conversației, pasagerii s-au alarmat pentru că și-au dat seama că bebelușul era mort.

Se pare că micuța era moartă de ore bune, având craniul fracturatși răni la creier. De asemenea, încheietura acesteia era ruptă, cu toate că tatăl ei neagă orice urmă de violență asupra micuței. Se pare că bărbatul are 23 de copii dintre care doi dintre ei i-au murit cu urme de violență asupra lor.

Autoritățile i-au găsit pe ambii părinți vinovați și acum aceștia își așteaptă sentința.

loading...
loading...