S-a uitat la mâinile lui și s-a ÎNGROZIT: ,,Simțeam de parcă cineva îmi mesteca carnea!” Ce a pățit acest om e îngrozitor

Mark Ward, care locuiește în Prescott, Arizona, era în Belize atunci când a văzut pentru prima dată câteva pete pe el. Le-a ignorat, fără să știe ce greșeală uriașă face. Abia mai târziu a aflat cât de serioasă e situația atunci când petele, care erau extrem de mici când au apărut, au crescut atât de mult și atât de repede încât au devenit ulcerații imense care se deschideau și aveau în ele puroi.

Iată ce povestește omul din acele clipe de groază: ,,Nu îmi puteam strânge mâna, iar când am vrut să iau ceva în mână a fost de-a dreptul dureros”. După câteva zile era epuizat, a pierdut rapid în greutate, iar petele cele mici au devenit imese și de nesuportat. El a mai declarat: ,,Simțeam de parcă ceva mușca din carnea mea, îmi mânca pielea mâinilor”.

Ce se întâmplase cu acest om? Se pare că el suferea de o infecție a pielii care poate fi fatală dacă este lăsată netratată, totuși, unui medic din Belize i-a trebuit o săptămână pentru a-și da seama de ce suferă Mark: o bacterie îi mânca carnea.

Iată cum s-a întâmplat:

loading...
loading...