S-a născut cu un semn negru pe față, care i-a marcat copilăria. Oamenii i-au spus mereu că e urâtă, dar uite cum arată acum micuța din imagini

Mariana Mendes are 24 de ani și este originară din Brazilia.

Tânăra s-a născut cu o pată inestetică pe față, dar acest defect nu a împiedicat-o să realizeze un pictorial foto uimitor. Mariana și-a dorit ca prin fotografiile sale să tragă un semnal de alarmp și să le arate tututor că ideea de frumusețe este relativă.

Semnul din naștere îi acoperă Marianei o mare parte din jumătatea dreaptă a feței. Conform medicilor, pata cu pricina este un nev melanocitar, de origine congenitală, iar apariția sa este înregistrată la unul din 20.000 de bebeluși.

m 4

Mariana a trecut printr-o intervenție chirurgiacală cu laser atunci când avea doar 5 ani. La acea vreme, mama fetei și-a dorit să diminueze defectul din naștere din dorința ca fiica sa să nu fie marginalizată și considerată o „ciudată”.

În ciuda eforturilor făcute de familie, Mariana este mândră de felul în care arată: „Mă simt mai frumoasă și, în același timp, diferită datorită acestui nevus”, a spus tânăra.

m 2

„Sunt o mulțime de oameni care se holbează la mine, dar nu-mi pasă. Au existat și persoane care mi-au spus că e -urâtă- sau -ciudată-, dar nu mă deranjează. E doar părerea lor. Mulți mă întreabă dacă semnul din naștere e un tatuaj sau e machiaj. Sunt mândră că am un nevus. Mă definește, e parte din mine”, a mai povestit Mariana.

m 3

m 1

Sursa: protv.ro

loading...
loading...