S-a întâmplat în Cluj! Băiatul a intrat cu trotineta în mașină și a zgâriat-o! Gestul făcut de copil apoi l-a făcut pe proprietar să plângă! De la așa ceva nu se aștepta nici de la un adult! Poveste adevărată

Povestea reală a unui băiat din Cluj-Napoca a devenit virală pe rețelele sociale, și totul pe bună dreptate. Un băiat a intrat cu trotineta într-o mașină și a zgâriat-o, dar motivul pentru care mulți nu cred că acest caz este real se datorează modului în care a reacționat copilul. Persoana care a publicat informația îl caută acum pe copil, dar și pe părinții care i-au dat o asemenea educație.

Vasile Popan, din judeţul Maramureş, stabilit în Cluj-Napoca, a postat pe Facebook o fotografie şi o întamplare. În centrul ei se află un copil și un gest de milioane.

„Aştepta cuminte, iar în mânuţa lui erau 120 lei şi mai avea câteva monede a câte 10 bani şi 50 bani. Voia să işi dea toţi banii, nu să fugă, la fel ca adulţii care lovesc o maşină şi mai au permis de conducere! Vreau să vă spun că acel stop era spart deja şi necesita schimbat de către mine, dar acest copil, nu a plecat fără ca să îşi plătească greşeala făcută.

Verişorul meu l-a ridicat de jos şi i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecţia acordată de un copil unui adult şi, bineînţeles bănuţii au rămas la copilaş. Sunt convins că aceşti bănuţi au fost economisiţi pentru a putea cumpăra ceva din ei pentru că este un copil!”, a scris Vasile Popan.

Vasile mai precizează că tânărul nu vorbea româna foarte bine, fiind etnic maghiar. „Dar caracterul bine şlefuit de părinţii lui şi educaţia extraordinară dobândită pe parcursul anilor, azi a ieşit la iveală”, susține Popan. Când toată lumea credea că imaginea este o poveste falsă menită să atragă like-uri, nașa copilului a postat un comentariu. „Azi (n.r.) s-au întâmplat cele scrise de d-l Popan, poza nu este făcătură. Şi da: aşa este el din fire”, a scris Varga Kriszta.

Contactat telefonic de „Adevărul”, Vasile Popan a declarat că povestea este una reală, hotărând să posteze întâmplarea fiindcă a fost profund impresionat de gestul băieţelului.

trotineta

 

CITEȘTE ȘI:

Premieră absolută! Oana Zăvoranu și-a cerut scuze! „Toate palmele și nenorocirile pe care i le-am făcut…” A spus pentru prima dată ce i-a făcut Corinei Dănilă în timpul filmărilor la „Numai iubirea”

În perioada în care juca în telenovele, Oana Zăvoranu s-a bucurat de un real succes, chiar dacă interpreta un rol negativ. Pentru prestația ei în „Numai iubirea”, Oana Zăvoranu i-a cerut scuze Corinei Dănilă chiar și după mult timp după terminarea filmărilor.

La 14 ani de la primul episod al primei telenovele românești, Oana spune că și-ar relua cariera, dacă cineva i-ar da o șansă. „Dacă mi-ar propune cineva un rol șmecher, da, m-aș întoarce să joc în seriale. Este ceva ce rămâne în sufletul meu și nu poate fi asemuit și acoperit de nimic. Nici de faptul de a fi prezentator TV, nici de premii. Actoria este un lucru, un microb care dacă îți intră în sânge, îți rămâne acolo. Mi-ar fi dor să joc cu Corina Dănilă”, a povestit Oana Zăvoranu, potrivit libertatea.ro.

„Îmi amintesc de începuturi, de seriozitatea și maturitatea Oanei Zăvoranu care rezolva neașteptat de bine scene dificile, de respectul cu care îmi cerea părerea. Oana a făcut rolul vieții, a fost un atuu pentru film, prestația ei fiind ușor ținută în loc de interdicția caraghioasă dată de Pepe de a nu se săruta cu alții. Și la ce i-a folosit? Din păcate, Oana n-a confirmat, viața ei luând alte întorsături”, povestea Eugen Patriche, scenaristul telenovelei „Numai iubirea”, în cartea sa.

Deși rivale în serial, Oana și Corina s-au înțeles bine în afara filmărilor, dovadă că, ani la rândul, Zăvoranu s-a simțit oarecum vinovată pentru modul în care a tratat-o pe Ana Dogaru, personajul interpretat de Corina: „Mi-am cerut tot timpul scuze pentru toate palmele și pentru toate nenororcirile pe care i le-am făcut, dar aș vrea oricând să mai joc”, a mai spus Oana, mărtusindu-ne că actoria a fost prima ei mare dragoste. „Dacă s-ar face în România filme, seriale, sigur că aș accepta. Actoria e prima mea dragoste”.

loading...
loading...