S-a întâlnit cu un bogătaș într-un restaurant, au stat de vorbă 5 minute, dar ce i-a zis milionarul i-a schimbat viața pentru totdeauna: ,,Oamenii cu mai puțini bani decât mine…”

Am văzut de multe ori oameni care devin bogați peste noapte din cauza a ceea ce pare noroc chior. Mulți devin geloși pe succesul acestora, dar ceea ce nu știu mulți oameni este că ei au succes dintr-un motiv simplu: nu irosesc niciodată bani pe lucruri de care nu au nevoie.

În afară de mici plăceri vinovate, majoritatea oamenilor de succes sunt mereu cu ochii pe bugetul lor, irosesc extrem de rar bani pe bunuri și servicii care nu reprezintă o investiție și sunt mereu atenți la obiceiurile lor de a cheltui banii.

Un bărbat din Florida s-a întâlnit accidental cu un milionar din Atlanta, despre care a spus mai târziu că i-a schimbat viața. Bărbatul din Florida, Shane Williams, a observat imediat că milionarul avea un iPhone S5, în loc de iPhone X, cel mai nou model, mai apoi a observat că milionarul conducea o Honda din 2012, și nu o mașină luxoasă, precum un Masserati.

Însă în timp ce observa toate astea, ce i-a răspuns omul i-a schimbat viața. Shane a postat apoi totul pe Facebook. Iată ce a scris chiar el:

Am cunoscut un milionar în Atlanta. Conversația cu el mi-a schimbat viața. Telefonul lui: iPhone S5. L-am întrebat de ce are un astfel de telefon dacă își permite un iPhone 10X. El a răspuns: ,,Chiar am nevoie de el? Telefonul meu nu e stricat…”
Mașina lui: Honda Pilot din 2012
Eu: Îți poți permite un Masserati, de ce nu îți cumperi unul?
El: Mașina e deja plătită, încă merge perfect, de ce să am nevoie de un Masserati? Îmi pot cumpăra 10 cu bani cash chiar acum, dar e o simplă mașină. De ce să vreau să impresionez oameni care au mai puțini bani decât mine?
Eu: WOW!
El: Averea mea impresionează băncile și pe creditori, asta e cel mai important în viață.

ȘI NOI ÎNCĂ ÎNCERCĂM SĂ NE IMPRESIONĂM ÎNTRE NOI.
De-aia n-avem niciodată bani!

Millionaire-changed-man’s-life_1

CITEȘTE ȘI:

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi la televizor! Nu a spus nimănui până acum drama prin care a trecut! Ce i s-a întâmplat a ținut departe de ochii lumii, dar acum a mărturisit!

Liviu Vârciu a demonstrat de multe ori că este un om emotiv cu un suflet mare. În cadrul unei emisiuni televizate în cadrul căreia Liviu muncește pentru mai mulți copii, vedeta își amintește în fiecare moment de fetița lui, Carmina, mărturisind că nu mai suportă să stea prea mult timp departe de copilul lui.

Carmina este fiica cea mare a lui Liviu Vârciu și a văzut-o rar, mai mult în vacanțe, însă acum adolescenta s-a mutat la el, în București, a reapărut în viața lui în același moment în care a venit pe lume și micuța Anastasia, fiica pe care i-a dăruit-o Anda Călin.

,,Țin minte că atunci când avea șase ani Carmina, mama ei a lăsat-o cu mine o lună jumate. Mi-a zis din prima: tati, eu sunt mare, dorm singură. Așa am făcut. După câteva zile a zis să dorm cu ea. A adormit pe mâna mea și de frică să nu o trezesc nu m-am mișcat deloc. A fost cea mai frumoasă noapte din viața mea. Îmi lipsesc lucrurile astea. Mort-copt, eu fără copilul meu nu mai stau”, a spus Liviu Vârciu.

loading...
loading...