S-a dus la polițiști și le-a spus că a violat-o, pare ireal, dar acum nu violatorul, ci bătrâna de 80 de ani merge la închisoare. Cum e posibil așa ceva și ce povestește femeia: ,,M-a tras de fustă, și a început să mă pipăie…”

Bătrâna din Vaslui, Profira Angheluță, nu a vrut inițial să povestească fiului ei ce s-a întâmplat fiindcă, spune ea, i-a fost rușine. În cele din urmă ea a spus poliției că un bărbat a încercat să o violeze, dar ea l-a omorât, despre fapta sa, bătrâna a declarat în fața judecătorilor:

,,M-a tras de fustă si a început să mă pipăie. L-am târât de cap afară din casă, l-am bătut cu cizmele de frică. M-am speriat pentru că a tras de mine. Îmi pare rău, dar nu am știut că o să moară”. Femeia a crezut doar că, după bătaia pe care i-a aplicat-o, Vasile Cazacu va rămâne la pământ.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au contestat hotărârea prin care femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare pentru omor calificat, au făcut acest lucru fiindcă nu sunt de acord cu încadrarea juridică a faptei femeii. În plus, și aceasta a contestat decizia fiindcă nu vrea să moară în închisoare.

În plus, pe lângă anii pe care va trebui să îi petreacă în închisoare, bătrâna va trebui să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 3.000 de lei.

Vasile Angheluță, fiul bătrânei, a declarat că și-a lăsat mama singură pentru că s-a dus la o vecină pentru a lua o sticlă cu vin, dar când s-a întors, și-a găsit prietenul plin de sânge și a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

bb

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...