S-a căsătorit cu femeia asta superbă, dar a doua zi a dat-o în judecată și i-a cerut 20.000 de dolari despăgubire! A fost atât de speriat când a văzut-o fără machiaj încât a confundat-o cu un hoț! Cum arăta soția lui dimineața

Multe femei poartă machiaj atunci când ies la întâlniri sau când se întâlnesc cu oameni noi și a devenit ceva normal ca o femeie să se machieze pentru a o face să arate mai bine decât în mod natural. Însă un algerian nu este de acord cu asta, drept dovadă că a dat-o în judecată pe soția lui la o zi după nuntă. Motivul? nu arăta bine fără machiaj.

Mai precis, el a dat-o în judecată pentru că ,,l-a păcălit” să o ia de nevastă folosing machiajul ca armă. La doar o zi a chemat-o în fața instanței și i-a cerut despăgubiri de 20.000 de dolari pentru că nu i-a arătat trăsăturile ei ,,reale”.

Bărbatul a spus în fața curții că a fost șocat când s-a trezit a doua zi dimineață și a găsit-o pe femeia de lângă el arătând atât de diferit încât nici nu o mai recunoștea! O sursă care a participat la proces a povestit: ,,A spus că femeia era foarte frumoasă și atractivă înainte de căsătorie, dar când s-a trezit de dimineață și a aflat că s-a demachiat, a fost îngrozit. Mirele a cerut 20.000 de dolari despăgubire pentru suferința lui psihologică”.

Se pare că bărbatul a crezut prima dată că femeia e un hoț care intrase în casă cu o noapte înainte!

Iată diferența care l-a îngrozit pe acest bărbat:

maxresdefault

CITEȘTE ȘI:

Iubitul ei a părăsit-o când a văzut-o fără machiaj. Unii zic că a exagerat cu așa reacție iar alții spun că e un monstru pentru că a părăsit-o, chiar dacă arată altfel fără machiaj, nu e vina ei. Imaginile incredibile

g

Într-o lume perfectă, fiecare dintre noi ne-am găsi pe cineva care să ne iubească pentru felul în care suntem pe interior și nu la exterior.

Din nefericire, lumea e plină de oameni care judecă după aparențe, iar adolescenta din poze a învățat asta pe calea grea.

Sophia Ridlington, din Anglia, este o adolescentă ca oricare alta care suferă de o boală de piele cunoscută sub numele de Psoriazis și, chiar dacă sunt destul de mulți oameni care o au, tânăra a devenit foarte nesigură pe ea. Drept rezultat, a început să își acopere fața cu o cantitate mare de machiaj în fiecare zi înainte să iasă din casă, pentru ca nimeni să nu observe că are psoriazis.

Într-o zi, însă, Sophia avea destul de multă încredere în iubitul ei încât să ia decizia de a-i arăta cum este ea fără machiaj. Rezultatul a fost că el s-a despărțit de ea. În timp ce avea inima frântă, și-a dat seama că nu are nevoie de cineva ca el în viața ei.

Trecând prin asta atât de tânără, Sophia a învățat mai repede că este important să-ți îmbrățișezi defectele, deoarece ceea ce e pe interior contează cel mai mult.

Tânăra studiază acum intens pentru că vrea să devină cosmetician, iar povestea ei este o inspirație pentru oricine care trece prin momente ca al ei.

DISTRIBUIE și prietenilor aceată poveste pentru a le arăta că oameni puternici sunt peste tot și că nimănui nu îi merge perfect în viață. Important este cum abordăm piedicile și cum trecem peste ele.

gg

 

loading...
loading...