S-a aflat, a durat 7 ore! Ce și-a operat în secret Denisa Despa, dansatoarea lui Salam, în aceelași timp cu schimbarea silicoanelor! A vrut să ascundă, dar acum adevărul a ieșit la suprafață! Ce vor spune maneliștii despre asta?!

Denisa Despa, cea cunoscută drept dansatoarea preferată a maneliștilor sau dansatoarea lui Salam, și-a schimbat recent silicoanele deoarece avea o problemă la sâni, însă, în același timp dansatoarea și-a mai făcut o operație secretă.

Totul s-a întâmplat pe masa de operație a esteticianului Andrei Gregorian, înainte de Paște. Denisa declarase înainte că i se deplasase un silicon și că făcuse contracție musculară, acesta fiind motivul pentru care a apelat din nou la operație. Intervenția suferită a durat nici mai mult nici mai puțin de 7 ore, iar șatena și-a scos implanturile vechi punându-și unele mai mari, de 400 ml. la fiecare sân. Dansatoarea este extrem de fericită de noile achiziții și promite să respecte toate recomandările medicului.

Totuși, pe lângă schimbarea silicoanelor, Denisa a mai dorit și o operație secretă: „Denisa avea niste cicatrici uratele la sani, niste piele prinsa rau, dupa taieturile vechi, cicatrici care o complexau. Si a rugat medicul daca tot ii face anestezie sa-i schimbe silicoanele, sa o scape si de semnele inestetice. Si din acest motiv, operatia a durat mai multe ore, insa are rezultate bune, caci cicatricile nu se mai observa in asa hal”, susțin surse din anturajul vedetei, potrivit wowbiz.ro.

În plus, s-ar părea că Denisa a devenit dependentă de operațiile și intervențiile estetice, fiindcă nici bine nu s-a recuperat după cele două intervenții amintite mai sus, că a revenit la clinică pentru a-și mai face și niște injecții cu botox în frunte și lângă buze, pentru a scăpa de riduri. Dansatoarea a și făcut live pe Facebook, arătându-le fanilor cu această ocazie imagini în direct chiar în timpul procedurilor. Atunci când era injectată, Denisa abia suporta durerea și mai că sărea de pe scaunul doctorului, fiindcă nu era anesteziată.

d1 d2 d3 d4 d5

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! Meteorologii avertizează, se întâmplă! Fenomenul extrem care va avea loc în România, oamenii sunt speriați! Când se va termina totul

În aceste zile, un nor de praf saharian va afecta România, concentraţia maximă a particulelor de praf şi nisip provenit din Sahara resimțindu-se încă de marţi. Maşinile şi geamurile caselor vor fi acoperite de particule roşiatice, iar cei alergici ar putea avea de suferit, potrivit a1.ro.

Agenţia Naţională de Meteorologie din Ungaria a avertizat că, începând de duminică seară, norul de praf saharian se afla deasupra Ungariei încă de luni, 16 aprilie deasupra părţii de Vest a României.

În ultima vreme, astfel de episoade sunt tot mai dese – susţin meteorologii. Deşi nu e periculos, aerul încărcat cu particule sahariene poate agrava alergiile sau afecţiunile respiratorii existente, sunt de părere medicii.

Furtunile de nisip şi praf venite din deşertul Sahara sunt cunoscute pe plan local ca „simoom” sau „simoon”. Specialiştii subliniază că numărul furtunilor de praf sahariene a crescut de aproximativ 10 ori în jumătate de secol, din 1950.

Efectele norului de praf sunt deja vizibile în special în vestul și nordul țării. Spre exemplu, în Oradea, mașinile au fost acoperite de un strat fin de praf roșiatic. „Chiar de două zile am citit pe internet despre acest praf saharian care a ajuns asupra orașului Oradea, chiar am observat în dimineața aceasta pe mașini o peliculă subțire de praf roșu, roșiatic pe capotă”, spune un localnic, potrivit digi24.ro.

„Chiar ieri mi-am dus mașina la spălătorie, am observat că s-a depus un strat pe mașină. Chiar nu știu dacă să o iau de bună sau nu, nu știu dacă este chiar sănătos pentru sănătate. Nu este un motiv de panică, de aceea noi recomandăm cetățenilor care vor să se simtă mai protejați, să-și limiteze activitățile în aer liber, iar aerisirea locuințelor să se facă pe perioade limitate”, susţine Dorel Țîrț, purtătorul de cuvânt al DSP Bihor.

„Aș purta mască protectoare, ceva. Respirăm ce primim, asta nu putem noi schimba”, susţine o doamnă.

„O avertizare nu a existat, dar monitorizările s-au efectuat sau se efectuează la stațiile de monitorizare a calității aerului din municipiul Oradea, la cele trei stații. Nu s-au înregistrat depășiri ale concentrațiilor maxime admise”, susţine Adriana Calapod, directorul executiv APM Bihor.

Specialiştii susțin că norul de praf saharian se va retrage în cursul zilei de astăzi, odată cu intrarea unui front de aer rece care va curăța atmosfera.

Surse: a1.ro, digi24.ro.

loading...
loading...