Rușine pățită la poza de album! Mireasa a fugit de la nuntă când a văzut ce a apărut în fotografie!

Rușine pățită la poza de album! Mireasa a fugit de la nuntă când a văzut ce a apărut în fotografie!

Fotografiile realizate pentru albumul de nuntă sunt extrem de importante pentru orice cuplu tânăr care trece prin ceremonia religioasă a nunții. Mirii vor ca totul să iasă perfect în cea mai frumoasă zi a vieților lor, tocmai de aceea această imagine a devenit virală, fiindcă acești miri nu au avut parte de așa ceva, cel puțin într-una dintre imaginile de la nuntă.

Mireasa din cazul de față a avut de suferit, era atât de concentrată să își sărute proaspătul soț și să zâmbească aparalului foto, încât nici nu a obcervat ce se întâmpla în spatele ei, și, drept urmare, ce a apărut și în poză.

Un bărbat care nu avea nicio treabă cu nunta, se afla pe plajă pentru că venise să înoate, s-a gândit că ar fi amuzant să-şi facă o intrare frumoasă în poza de nuntă a celor doi miri. Numai că soţii n-au apreciat gestul străinului, iar mireasa a fugit acasă de ruşine, gândindu-se că omul în slipi i-a stricat nunta.

Iată imaginea:

m2

CITEȘTE ȘI:

Ce frumoasă e fiica lui Oreste! Sabina are doar 21 de ani și s-a măritat, rochia ei a întors privirile tuturor. Cum a arătat, avem imagini de la nuntă și prima declarație a tatălui

Cunoscutul și apreciatul prezentator, Oreste Teodorescu, a devenit socru mic în urmă cu câteva zile, fiica lui, Sabina, s-a căsătorit.

Sabina, fiica lui Oreste, s-a căsătorit cu iubitul ei, Adi Cornei. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar ceremonia a fost oficiată la primăria Sectorului 3 din București.

Sabina a studiat la Sociologie și a stat departe de ochii presei, chiar dacă tatăl său este un personaj cunoscut de toți românii. Despre relația cu tatăl ei, Sabina povestea, în 2015, că sunt foarte buni prieten: ,,Noi suntem prieteni, ca nişte colegi de apartament care se uită la filme, merg la sală, joacă table, pocher, râd şi fac o gră­madă de chestii împreună”.

Despre ziua cea mare a fiicei sale, Oreste a vorbit într-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo el a și făcut publice imagini de la fericitul eveniment.

Iată ce a scris Oreste Teodorescu, referitor la nunta fiicei sale:

„Cea mai fericită zi din viața mea: căsătoria Sabinei, ziua în care am câștigat pe lânga o fiică minunată și un fiu desăvârșit! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a îngăduit să trăiesc atât de intens acest moment! Vă iubesc copii! Și vă mulțumesc pentru tot ce va veni!”

Pe aceeași rețea de socializare, Sabina le-a mulțumit celor care s-au ocupat de aspectul ei, ea a scris: ,,Mulțumesc din suflet ❤️ Sunt o mireasă fericită și datorită voua frumoasă”.

Într-un interviu Oreste povestea că așteaptă cu mare nerăbdare ziua în care va deveni bunic, potrivit libertatea.ro. Să sperăm că acea zi va veni la timpul potrivit și le urăm casă de piatră tinerilor însurăței!

Iată imaginile de la nuntă:

m1 u1

u2

loading...
loading...