Roxana Vancea s-a măritat. Primele poze de la cununie, cum s-a îmbrăcat: Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o așa:

Roxana Vancea s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Vedeta a publicat imagini inedite de la cununia civilă.

Roxana Vancea s-a măritat cu alesul inimii sale, un medic veterinar pasionat de sport. Bruneta a publicat imagini de la cununia civilă. Pentru marele eveniment, Roxana a optat pentru un sacou alb și pantaloni evazați de aceeași culoare. În fotografie ea a fost surprinsă în timp ce semna actul de căsătorie în fața ofițerului stării civile. De asemenea, bruneta a imortalizat momentul în care pleca spre starea civilă. Roxana era în mașină și a fotografiat buchetul de flori.

Soțul Roxanei este medic veterinar
Dinu Mihai, soțull ei, poreclit “dacul” a mai fost căsătorit în trecut cu o femeie cu care a avut o relație de 11 ani și cu care are doi băieți. Bărbatul a mărturisit pe contul lui de Instagram faptul că a avut o perioada în care a căzut victimă unui viciu periculos, iar fosta soție l-a ajutat să treacă peste asta. Deși are un corp extrem de bine lucrat la sală, Mihai spune că nu consumă carne, fiind un vegetarian convins.

pooo (1) roxa (1) hfh (1)

loading...
loading...