România e în doliu! După Stela și Cristina, mai pierdem o stea! Actrița a murit în somn! Dumnezeule, cum a găsit-o soțul azi dimineață… Dumnezeu să o odihnească!

Actrița Carmen Stănescu a încetat din viață joi, 12 aprilie, la vârsta de 92 de ani. Artista s-a stins acasă, în somn, după ce timp de ani de zile s-a luptat cu boala. Carmen Stănescu a fost actriță de film și teatru, debutul ei a avut loc în anul 1945, în rolul Ecaterinei Ivanova, în piesa realizată după romanul lui F. Dostoievski, „Frații Karamazov”. Anul trecut soțul său acorda un interviu unde vorbea despre starea de sănătate foarte fragilă a actriței.

Carmen Stănescu a absolvit Conservatorul Regal de Muzică și Artă Dramatică, promoția 1944-1948, la clasa profesoarei Mărioara Voiculescu. De-a lungul carierei sale, a interpretat peste 30 de roluri pe scena Teatrului Național și a altor teatre din București, potrivit libertatea.ro.

„Actriţa Carmen Stănescu nu e deloc bine. A făcut o gonartroză şi nu mai poate merge (n.r. afecţiune cronică a genunchiului, invalidantă, cu evoluţie progresivă, prin care cartilajul se degradează progresiv, cu apariţia durerii şi limitarea mobilităţii). Ea a fost şi campioană la atletism, la <suta de metri>, a fost sportivă mare, a mai practicat şi alte sporturi, a fost cinci ani în echipa naţională de tir. La vârsta ei, doctorii se tem să o opereze, pentru că e posibil să apară şi alte complicaţii. Merge destul de dificil, nu mai joacă nicăieri şi, sincer, nici eu nu mai vreau să joc. Am peste 66 de ani de teatru. Am urcat în scenă de 19.900 de ori. Au fost săptămâni în care am jucat de 14 ori, au fost dăţi când am căzut în scenă sau când m-au dus la balamuc”, a povestit actorul Damian Crâșmaru.

carmen-stanescu-20107400

actrita-carmen-stanescu-a-murit

CITEȘTE ȘI:

Doliu în lumea mondenă! A ținut să se afle de la ea, a făcut anunțul trist: „Dumnezeu să te odihnească în pace! Te vom iubi Veșnic!” Din păcate, s-a întâmplat

Mariana Roșca trece în aceste momente prin clipe foarte dureroase, tatăl ei s-a stins din viață. Frumoasa blondină a anunțat de curând că părintele ei nu mai este pe această lume. Mariana Roșca a postat pe Facebook o fotografie emoționantă, la care a adăugat și mai multe mesaje de doliu.

„Pe curând TATĂ! Dumnezeu să te odihnească în pace ! Te vom iubi Veșnic! ⛪⛪⛪ Să-ți fie Drumul lin… “, a scris Mariana Roșca, pe Facebook.

„Nici o Altă zi nu va mai fi la fel fără tine, TATA ! Ai plecat de lângă noi și ai lăsat în urmă un Ocean de lacrimi în care mă scufund tot mai mult. Știu că te-ai dus într-un loc mai bun și că ne vei veghea de acolo fiecare pas, fiecare răsuflare. Dar nu pot să mă împac cu gândul că nu-ți vom mai asculta glasul, nu-ți vom mai auzi râsul, glumele și sfaturile. Mai erau atâtea lucruri de vorbit, de facut.. Nu pot decât sa-L rog pe Dumnezeu să-ți ofere locul cuvenit, cel de lângă EL.Te vom purta mereu în suflet și în gând! Continuă să lupți pentru noi din Impărăția Cerurilor așa cum ai făcut pe Pământ. Ai fost un TATĂ minunat și îmi pare rău că ai plecat atât de curând. Te iubim din suflet ! Pentru noi vei trai Veșnic! Dumnezeu să te odihnească în pace TATĂ! “, a mai scris Mariana Roșca pe rețeaua de socializare.

loading...
loading...