Româncă ucisă în Italia: a postat pe Facebook o poză cu iubitul, dar peste câteva ore era deja moartă. E ÎNGROZITOR ce i s-a întâmplat româncei de 21 de ani

Raluca Sandu, o româncă de 21 de ani plecată la muncă în Italia, a fost ucisă violent de către iubitul ei sicilian (41 de ani) care a călcat-o cu mașina exact în fața barului unde lucra fata, martorii spun că acțiunea bărbatului a fost intenționată.

Italianul era căsătorit și avea și doi copii, dar era extrem de gelos, ura faptul că Raluca era plătită să binedispună clienții unui bar pentru ca aceștia să comande mai mult. Se pare că cei doi se despărțiseră de multe ori, dar în urmă cu o săptămână erau fericiți. Itlaianul spune că a fost un accident și nu a vut să o ucidă.

Sicilianul era băut atunci când a așteptat-o să iasă de la serviciu și a călcat-o cu mașina, fata murind pe loc.

Iată ce a declarat Diana Neamțu, cumnata Ralucăi: ,,Pe mine m-a sunat o prietenă de-a ei pe Facebook şi mi-a spus că sâmbătă dimineaţa, când a ieşit de la muncă, a dat o maşină peste ea şi a omorât-o pe loc. Mi-a zis că a călcat-o cu maşina prietenul ei. (…) El era sub influenţa alcoolului. A aşteptat-o să iasă de la serviciu şi a intrat cu maşina în ea brusc. Au fost foarte mulţi martori care l-au văzut, l-au oprit şi l-au luat la bătaie. El era foarte gelos. Nu am auzit să o fi bătut vreodată. După faţă nici nu părea că este un om violent. Au avut o relaţie, s-au despărţit şi cred că se împăcaseră, pentru că vineri seara postase ea pe Facebook o poză cu el. Ea lucra la un bar, nu era animatoare. Doar trebuia să discute cu clienţii, ca să facă ei cât mai mult consum…atât. Nici măcar nu aveau voie să o atingă. Din câte am auzit a omorât-o din gelozie. El o iubea foarte mult”.

La rândul lui, fratele fetei a declarat: ,,Mi-a spus că sora mea a murit, că a avut un accident de maşină, că cineva a vrut să dea peste ea. Tocmai iubitul ei, din păcate. (…) Vorbisem cu ea acum câteva zile. Am vrut să o sun acum două seri, dar n-am mai avut baterie şi uite că exact în următoarea dimineaţă s-a produs ce s-a produs. Trebuia să îi taie moţul finuţei, era naşa copilului meu. În februarie trebuia să ajungă acasă. Îşi luase biletul de avion”.

Bunicul Ralucăi Sandu a mărturisit plângând: ,,Eu am crescut-o. Le-am spus acum să îi dea telefon şi tatălui ei, să îi spună de ea. Nu ştiu dacă a aflat. Nu răspunde. (…) Mama lor a fugit cu un bandit. Şi-a lăsat soţul, că era cioban la oi. Eu am crescut-o şi pe ea şi pe fraţii ei. Nu pot să cred că a murit”

Sursa

loading...
loading...