Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul străzii. S-a văzut tot, tot! Sunt imaginile zilei în showbiz!

Între a fi sexy sau atrăgătoare, și a fi vulgară, există o linie foarte subțire pe care nu multe vedete de la noi reușesc să o păstreze. Dar nu numai la noi se întâmplă asta, se pare că este un adevărat trend în cazul vedetelor de televiziune pe plan mondial.

Așa s-a întâmplat și cu Erika Jordan, o celebră prezentatoare TV de origine germană, în vârstă de 35 de ani. Din păcate, ea a comis-o chiar în mijlocul străzii, iar paparazzii nu au iertat-o, au surprins momentul cu lux de amănunte.

Iată imaginile:

i1

i2

i3

i4

i5

i6

i7

i8

CITEȘTE ȘI: 

Bărbatul de 47 de ani a forțat-o pe fata de 17 să se căsătorească cu el, dar ce s-a întâmplat la nuntă a uimit o lume întreagă. Cine era soțul și ce a făcut mireasa la nuntă a lăsat pe toți invitații în lacrimi

Orice femeie vrea să se căsătorească la vârsta potrivită, cu persoana potrivită. A avea o nuntă perfectă este visul tuturor, dar o nuntă în cadrul căreia mireasa este forțată să spună „da”, este ceva în mod clar complet greșit. Din păcate, în multe părți ale globului mulți copii și adolescenți sunt forțați să se căsătorească cu soți mai în vârstă, din cauza tradițiilor din țările respective. Fetele tinere care se căsătoresc prea devreme vor deveni dependente de soții lor bătrâni și nu sunt pregătite nici emoțional, dar nici fizic pentru a deveni soții și mame.

Familia lui Kheda Goilabiyev a fost amenințată cu „consecințe neplăcute” de către Nazhud Guchigov, în vârstă de 47 de ani, șeful poliției din localitate, dacă refuză să își căsătorească fiica cu el, chiar dacă aceasta are doar 17 ani. Tânăra arăta minunat în frumoasa rochie de mireasă, dar nimic nu i-a putut ascunde tristețea.

Potrivit ziarelor locale, bărbatul mai are o soție și un fiu mult mai mare decât noua lui mireasă. Părinții fetei nu au fost de acord cu căsătoria, dar nu au avut de ales din moment ce șeful poliției a amenințat că o va răpi pe fată dacă se opuneau.

În fiecare an peste 15 milioane de fete sunt căsătorite forțat, deși sunt copii și adolescente. Dacă nu se face nimic în această privință, se estimează că până în anul 2030, 15,4 milioane de fete vor avea aceeași soartă.

Tristețea fetei apare foarte clar în toate imaginile de la nuntă:

s5

s4

CITEȘTE ȘI: 

Plecare bombă din ProTV! Cine e vedeta care a decis să lase locul altcuiva, sute de oameni în șoc!

Vedeta care a decis să lase locul său în televiziune altcuiva este nimeni altul decât Dragoș Bucur, care a luat hotărârea de a nu mai cocheta cu televiziunea și cu meseria de prezentator, dorind să se axeze mai mult pe meseria de care se simte cel mai apropiat, cea de actor.

Se pare că, după trei sezoane de emisiune, Dragoș Bucur este tentat în proportie de 90% să nu mai continue la PRO TV! Drept urmare, visurile oamenilor de a avea o casă a lor, eventual la cheie, nu se vor mai lega de prezentatorul care este iubit de o țară întreagă, asta deoarece el și-a anunțat prietenii că dorește să stea departe de micul ecran, cel puțin pentru o vreme.

„Dragos s-a simtit bine la emisiune, i-a placut formatul si echipa cu care a lucrat! In plus, faptul ca a reusit sa ajute atatia oameni amarati, aflati in situatii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmarilor! Cu toate acestea, acum, el intentioneaza sa se retraga din format, intrucat nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor! Este ceea ce vrea sa faca, cinematografie si teatru, iar televiziunea ii ocupa prea mult timp!”, au dezvăluit apropiații lui Bucur, care mai susțin și faptul că șefii postului încearcă totuși să îl convingă să nu plece! Totuși, se pare că până în prezent, argumentele lor nu au avut succes.

Sursa: wowbiz.ro

 

 

loading...
loading...