Reîncep Conferințele ”BookLand Evolution” în Ploiești!

Luni, 13 martie 2017, debuteaza seria de primavara-vara a Conferintelor BookLand Evolution (editia a 4a), cel mai amplu proiect cultural, care ofera liceenilor si studentilor din 23 orase o oportunitate excelenta de dezvoltare personala prin discutii libere cu peste 500 profesionisti consacrati. Tinerii ploiesteni sunt asteptati intre 13-17 Martie, in intervalul orar 14:30 – 16:00, la la Palatul Culturii – sala Marea Unire.

Speakerii Conferintelor BookLand Evolution din Ploiesti sunt: Liviu Draghici, John Cristea, Titus Constantin, Camelia Sandu, Robert Burcea, Dacian Florin Dedu, Vlad Petre, Sorin Petculescu, Gratiela Avram, Mihaela Tatu, Cezar Ouatu, Mihail Karaghiaur, Corina Ungureanu, Daria Mateescu, Iulian Serban.

bookland-9

Liviu Draghici, Propietar Anticaffe New Experience –Anul trecut la conferintele BOOKLAND am vorbit despre A-face-ri. Un joc de cuvinte care pornea de la verbul “a face” cu referire la antreprenoriat. Dar va vorbeam din calitatea unei persoane care tocmai fusese disponibilizata dintr-o multinationala, la momentul respectiv neavand un loc de munca stabil. Inlocuind sintagma “Nu pot” cu sintagma “Cum as putea” am ajuns sa pun in practica o idee mai veche si sa contribui la lansarea unei Anticafenele la Ploiesti (a treia dupa Bucuresti si Brasov). In editia din acest an vom vorbi despre diferenta dintre “vise si visuri”.

bookland-1

John Cristea, Prezentator TV “Generatia lui John” “BookLand Evolution reprezinta un pilon motivational pentru tinerii care isi doresc sa descopere adevaratele valori intr-o lume plina de zgomot si lipsita de mesaj. Sunt sigur ca astfel de conferinte aduc plus valoare tinerilor implicati si ca sistemul educational are o nevoie excesiva de astfel de impulsuri nonformale, dar practice, fara de care dezvoltarea lor personala ar avea de suferit”.

bookland-2

Camelia Luciana Sandu, Consilier OTIMMC Ploiesti – “Iubesc cartile. Din carti mi-am ales valorile, din carti mi-am schitat modelele si conturat eroii. Iubesc povestile. Din povesti imi iau curajul stiind ca la sfarsit binele invinge intotdeauna raul, crezul meu fiind ca oamenii muncitori, seriosi si buni intotdeauna vor fi rasplatiti”.

bookland-4

Vlad Petre, Antreprenor, speaker –BookLand Evolution schimba vieti! Prin exemplele prezentate in cadrul acestor conferinte, tinerii pleaca inspirati si motivati sa isi inceapa noile cariere. Acesti tineri vor ajuta la schimbarea si dezvoltarea comunitatii din care fac parte. Avem nevoie de exemple, avem nevoie de Conferintele BookLand Evolution!”.

bookland-6

Mihaela Tatu, Speaker, trainer, om de televiziune – “Nelson Mandela spunea ca <Educatia este cea mai puternica arma a unui popor!>…. A unui popor, a unei fiinte…iar procesul de educare, de formare, tine toata viata. In jur totul este in continua miscare, transformare si dezvoltare. Asa ca daca vrei sa fii impacat cu tine si cu existenta ta, la curent cu tot ceea ce se intampla, fie ca vrei, fie ca nu, TREBUIE sa te cunosti si sa cunosti. Ori asta se poate intampla doar prin lectura. Si mai apoi practica. Evenimentul Bookland vine in intampinarea celor care inca nu au constientizat acest lucru. Care inca nu au ales atitudinea cu care isi vor trai viata.Care nu si-au dat seama ca viata lor abia acum incepe si peste 10 ani vor fi rezultatul cunostintelor pe care le dobandesc acum (prin lectura) si a alegerilor pe care le fac acum”. 

bookland-8

In premiera la aceasta editie vor fi invitate companii care pun la dispozitia tinerilor oportunitati de angajare, de voluntariat si internship. Astfel, in ziua de marti, 14 martie 2017, compania Federal Mogul Motorparts va sustine o prezentare tinerilor participanti la conferinta.

bookland-10

Intrarea la conferinte este LIBERA!

Programul intregii saptamani il puteti gasi aici.

Parteneri: Pladis, NESCAFE 3in1, Siveco, Deutsche Leasing, Asevi, Genco’93, Atec, Tractor Proiect Comert, Nikon, Pegas, Cumpana, Magic Fm, Kiss Fm, Kiss TV, Bravo, Super Bravo Girl, Sfatul Paritilor, UrbanKid, Iqool, Edu News, BookBlog, Ziare.com, Inspire, Buzz!Camp, Centrul de parenting, Orasul Meu, Sanatatea.ro, Didactic.ro, Suntparinte.ro, Acasa.ro, Bookaholic, TatiCool, Crestem Oameni, Micile Vedete, Generatia lui John.

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferinte BookLand Evolution si platforma www.inPractica.ro completeaza abordarea social-educationala asumata.

loading...
loading...