Regina Elisabeta s-a imbolnavit! Ce se intampla in aceste momente cu suveranul Angliei: Anunt de ultima ora de la Palatul Buckingham:

Regina urma sa fie prezenta la un eveniment organizat la Catedrala St Paul din Londra.

Dar nu a mai ajuns! Regina Elisabeta s-a imbolnavit si a fost nevoita sa stea acasa. In locul ei s-a dus Ducele de Kent. Evenimentul din aceasta dimineata de la Catedrala St Paul din Londra era organizat de Angelina Jolie. Din nefericire, Regina Angliei nu a mai ajuns, informeaza Dailymail.co.uk.

Reprezentantii Casei Regale sustin ca aceasta sufera de o raceala de vara. „Regina nu se simte deloc bine. A decis ca in aceasta zi sa nu mai participe la evenimentul de azi de la Catedrala St Paul din Londra. Este un eveniment care marcheaza a 200 aniversare a Ordinului St Michael si St George.

Majestatea sa va fi reprezentata la eveniment de Ducele de Kent”, anunta oficialii de la Palatul Buckingham. Pana in prezent, niciun medic nu a fost chemat la capataiul reginei. In aceasta dupa amiaza, Regina Elisabeta va calatori de la Palatul Buckingham catre Castelul Windsor din Berkshire.

Saptamana viitoare, Regina Elisabeta este asteptata in Scotia. Aceasta va avea o saptamana plina de vizite. Este cel mai longeviv monarh din istoria Angliei. Anul trecut, in 2017, a implinit 65 de ani pe tron. Luna trecuta, Regina Elisabeta a fost operata de cataracta.

Cu toate ca are 92 de ani si sanatatea incepe sa ii faca probleme, Regina Elisabeta nu se plange. Singura modificare in programul ei de regina a fost in legatura cu calatoriile pe distante lungi. Din cauza varstei inaintate, prefera sa calatoreasca pe distante scurte. Vizitele oficiale in tari indepartate sunt efectuate de rudele mai tinere.

loading...
loading...