Raluca Zenga, declarații în premieră! Au doi copii împreună, dar ce se întâmplă acum în căsnicia ei cu antrenorul italian Walter Zenga!?

După ce au dispărut din lumina reflectoarelor, devenind, parcă, familiști convinși, iată că, acum, Raluca Zenga face declarații despre mariajul ei cu fostul mare fotbalist italian Walter Zenga.

Raluca și Walter au o familie fericită, și împreună au doi copii, fiind stabiliți în Dubai. Întrebată despre gelozia din cuplul lor, raluca Zenga a mărturisit:

„La început a fost din partea mea, dar cu trecerea anilor este mai mult din partea lui, ceea ce mă flatează nespus. Ca soție și femeie, este minunat să te simți în continuare obiectul dorinței și al disputei, dacă este cazul. Toate pen­tru acea doză de pasiune în plus. Părerea mea este că în nicio relație nu trebuie să te culci pe o ureche, cum se spune. În iubire trebuie să investești mereu pentru a menține focul viu”.

Raluca Zenga a dezvăluit și care este cea mai mare calitate a partenerului ei de viață, Walter Zenga:

„În acest moment, aș zice că răbdarea. Faptul că mă suportă. Este un om tenace în orice întreprinde: profesie și relațiile interu­mane. Investește în iubire și acordă prioritate absolută familiei, cu o dăruire care mă pune adesea pe gânduri de admirație. Pentru că este la un alt nivel, ceva cu totul special și rar”, a declarat ea.

Întrebată cum se descurcă acum, în Dubai, când Walter antrenează din nou în Italia și este deseori plecat, Raluca a răspuns glumind:

„Întrebarea asta mă face să zâmbesc. De multe ori glumesc cu soțul meu că în casă este ca un al treilea copil. Deci de când e plecat cu contractul de antrenor, e mai sim­plu pentru mine și pentru bonă. (râde) Si­gur, deseori ni se face un mare dor, după 15 ani de relație, dar copiii și activitățile mă țin mereu ocupată și nu îmi pierd niciodată buna dispoziție. Samira și Walter Jr. sunt la școală până la ora 15:00, apoi mergem împreună la ora de sport, de dans sau de muzică, ieșim în parc sau ne jucăm pe plajă. Iar seara, după ce micuții sunt la culcare, ies in oraș cu prietenii.Dubai-ul ne răsfață mereu cu evenimente, petreceri, concerte, musical-uri și chiar și spectacole de operă.”

Întrebată care este cel mai important lucru pentru o femeie căsătorită cu bărbatul iubit, care are doi copii și trăiește o viață pe o plajă, Raluca a răspuns la fel de sinceră:

„Cel mai important lucru este armonia de care am avut parte până acum. Să mă bucur în continuare de ocrotirea divină și de bine­cuvântările pe care le-am simțit împreună cu familia mea. Mai presus de toate stă iubirea!”

loading...
loading...