Raluca lui Pepe, transformare ca de la cer la pământ! Unii au crezut că și-a făcut operație estetică, uite ce i s-a întâmplat de arată așa! O mai recunoști?

Raluca Pascu, partenera de viață a lui Pepe a trecut prin numeroase transformări în ultimii 4 ani de când a devenit în mod legal soția artistului. Între timp ea a devenit și mândra mămică a două fetițe, însă în ciuda tuturor acestor lucruri, bruneta arată incredibil și are un look pe care și-l tot modifică înspre o zonă și un stil care parcă o reinventează mereu.

După ce a încercat mai multe culori la păr, dar și stiluri de machiaj, Raluca și-a schimbat radical stilul vestimentar, și a ajuns de nerecunoscut, însă nu în sensul rău. Raluca are apariții din ce în ce mai bine gândite, îngrijite, care au intrat chiar în atenția criticilor de modă de la noi.

Atunci când a intrat în relația cu Pepe, chiar la finalul divorțului cu scandal dintre Pepe și Oana Zăvoranu, Raluca era timidă, însă acum s-a schimbat radical și s-a regăsit pe sine, dar și propriul stil, lucru care contează la fel de mult pentru ea cât contează o operație estetică pentru alte vedete. Iată câteva imagini care demonstrează asta:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

p11

p12

p13

p14

p15

p16

p17

CITEȘTE ȘI:

Bomba-șoc în televiziune, Andreea Esca renunță la Pro TV? Azi s-a aflat totul, a vrut să anunțe chiar ea! Când se întâmplă: „Dacă e pe moarte, ce, nu mai stai lângă un…?!”

Andreea Esca, care este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară, reprezentând aproape un brand în domeniul televiziunii, dar iată că, acum, prezentatoarea a povestit pentru prima dată, în cadrul unui interviu despre momentul în care va renunța la televiziune.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru katai.ro, Andreea Esca a fost întrebată dacă ar renunța la televiziune sau la online: „La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: “Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona”. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: “Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva”, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: “Asta o faci pentru că ai nevoie de suma asta de bani”, aș zice: “Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta”, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu știu ce să îți spun.

Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: “Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online”. E tot despre “a iubi”. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu!

Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: “Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce”, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: “Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară”, pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a declarat Andreea Esca.

Sursa: libertatea.ro

 

loading...
loading...