Probleme mari pentru Carmen de la Salciua! Ce a patit acum cantareata, la putin timp de la despartirea de sotul ei:

Carmen de la Salciua, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste din muzica populara si de petrecere din Romania, se confruntă cu o problemă destul de serioasă, după ce o persoană i-a ”furat” identitatea pe Facebook.

Mai exact, o persoana a facut o pagina de like cu numele “Carmen de la Salciua Oficial” unde posteaza poze cu artista si raspunde in numele ei, fanii artistei crezand ca este ea. Pagina respectiva are aproape 12 mii de like-uri.

Imediat ce a aflat ca i-a fost furata identitatea, Carmen de la Salciua a raportat pagina respectiva. Mai mult, in urma celor intamplate artista s-a decis sa-si faca cont oficial de LIKE pe Facebook, pentru a nu-i mai putea fi folosita identitatea de diferite persoane. Artista a dat vestea pe contul ei personal de Facebook.

“Dragii mei, va invit sa îmi urmăriţi activitatea şi pe pagina mea oficială de Facebook! Este singura pagina oficiala de care ma ocup eu! Restul nu îmi aparţin! Va pup”, a scris Carmen de la Salciua pe contul personal de Facebook.

loading...
loading...