Proaspăta mămică a vrut să iasă în oraș și a lăsat-o pe fetița de numai câteva luni cu tatăl. Dimineața a încremenit, uite ce i-a făcut bărbatul micuței când încerca să-i schimbe pampers-ul

Angela Cowan locuiește în Marea Britanie iar cazul ei a șocat Marea Britanie prin duritatea lui. Într-o seară obișnuită femeia i-a spus soțului că vrea să iasă în oraș împreună cu prietenele, era proaspătă mămică și nu mai ieșise demult, așa că s-a gândit că are nevoie de o seară de relaxare.

Zis și făcut, a plecat, dar nu înainte de a-i da bărbatului toate indicațiile despre ce să facă pentru a avea grijă de fetița lor care avea doar câteva luni. Bărbatul i-a spus să meargă liniștită, va avea grijă de cea mică.

Se pare că după ce a plecat soția sa, bărbatul a consumat o mare cantitate de alcool, s-a îmbătat și, deși se afla în această stare, a încercat să schimbe pampersul copilului.

Din păcate nu a putut să ducă operația până la capăt, amețit de alcool, el a adormit iar fetița a stat dezbrăcată pe podeaua rece a casei o noapte întreagă.

Femeia s-a întors acasă de-abia înspre dimineață și a constatat șocată că bebelușul ei nu mai respira. Ea murise lângă tatăl ei care băuse atât de mult încât încă nu se trezise și nu știa ce făcuse.

În cele din urmă tatăl a fost arestat și riscă ani grei de închisoare, deși nu era conștient atunci când și-a ucis copilașul. Soția este distrusă și se gândește să divorțeze.

Voi cum ați proceda într-o astfel de situație?

stephen-gallagher

loading...
loading...