Principele Nicolae tocmai a făcut anunțul trist despre Regele Mihai… Ce se întâmplă în aceste momente e cumplit!

Casa Regală a anunțat luni că starea de sănătate a Regelui Mihai I s-a agravat. Principesa Margareta a discutat cu medicii din Elveția cu privire la un nou diagnostic și tratamentul necesar, de aceea se așteaptă în orice clipă un nou comunicat oficial despre starea monarhului.

„Starea Regelui Mihai s-a agravat, iar Majestatea Sa prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei”, se preciza în comunicatul de luni, potrivit evz.ro.

În prezent Regele Mihai se află la rețedința sa din Elveția, Aubonne, și ar putea fi internat la Spitalul Universitar din Lausanne, cel mai bun din Elveția.

În această perioadă tristă atât pentru Casa Regală, dar și pentru România, Principele Nicolae a postat un mesaj impresionant și emoționant deopotrivă, pentru bunicul său, Regele Mihai.

,,O țară întreagă se roagă pentru Regele ei!”, a scris Principele Nicolae pe contul său de Facebook, unde a postat o rugăciune.

,,Mântuieşte Doamne şi milueşte pe preaÎnălţatul şi dreptcredinciosul Regele nostru Mihai”.

rege

Update 10:22: Casa Regală a emis un nou comunicat unde face precizări importante –

,,Astăzi, 8 noiembrie 2017, marea sărbătoare a Sfinţilor Mihail şi Gavril îl găseşte pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferinţă, la reşedinţa din Elveţia, înconjurat de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.

Aseară, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale a venit la reşedinţa din Elveţia pentru a da Majestăţii Sale Sfânta Împărtăşanie, în prezenţa Principesei Moştenitoare

Principesa Moştenitoare Margareta mulţumeşte tuturor celor care au trimis în ultimele două zile atât de multe mesaje de iubire, de admiraţie şi de încurajare pentru Majestatea Sa! Familia Regală urează tuturor celor care poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavriil pace sufletească, bucurii şi împliniri!”

Surse: RTV, evz.ro

loading...
loading...