Primul transport internațional de marfă. Alegerea unui partener logistic potrivit pentru proiect

Provocările care gravitează în jurul planificării și realizării unui transport de marfă internațional pe cale rutieră, conform tuturor prevederilor legale, pot determina nevoia colaborării cu un operator logistic autorizat. 

Un astfel de parteneriat îți asigură accesul facil către o serie de rezolvări ale unor spețe specifice acestui tip de transport, precum: garantarea unei logistici de top pentru depozitare și relocare, gestionarea spețelor de ordin legislativ de la frontieră, securizarea mărfurilor transportate etc 

Rolul parteneriatului în transporturile internaționale de marfă

În domeniul transporturilor rutiere de marfă, încrederea în partenerul logistic poate reprezenta cheia pentru o expediție de succes. Astfel, se poate construi o relație de lungă durată și perfecționată astfel încât să genereze valori mai mici privind: timpul alocat expediției internaționale și suma de bani alocată pentru acest tip de transport. 

Primul transport internațional: Informații utile pentru clienți 

Una dintre cele mai utile variante de transport, pentru companiile care doresc să transporte pentru prima dată marfă în străinătate, este cea a transportului în regim de grupaj (combinarea încărcăturilor de la clienți diferiți). 

Mai mult decât atât, un partener de încredere poate oferi acces la propria rețea logistică, formată cu alți parteneri din spațiul UE, dar și din afara granițelor comunității, pentru ca mărfurile expediate din România să ajungă la destinație, conform timpilor prestabiliți de comun acord. 

Un partener logistic de încredere trebuie să dovedească flexibilitate și adaptabilitate la specificul transportului respectiv. De aceea, operatorul respectiv va prezenta companiei beneficiare cele mai eficiente soluții strategice, pentru a atinge obiectivele stabilite în cursa respectivă. 

Primul transport internațional de marfa: Costurile aferente 

Îți recomandăm să apelezi la o firma de transport international de marfuri ce îți oferă opțiuni, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune servicii, dar adaptate bugetului de care dispui.

Împreună cu reprezentanții partenerului logistic pot fi găsite cele mai bune opțiuni, astfel încât să poți livra mai multă marfă în același transport (autovehicule double deck / autovehicule mai ușoare), să îți poți asigura marfa în caz de distrugere sau dispariție samd 

Prin asumarea unor puncte de discuție cu partenerul logistic precum cele de mai sus, poți avea un control mult mai bun asupra costurilor aferente primului transport internațional de marfă, pe care dorești să îl planifici. 

Primul transport internațional de marfă cu Romsped Cargo 

Dacă îți dorești să lucrezi cu o echipă tânără, orientată proactiv pe soluții eficiente de transport, ia acum legătura cu reprezentanții Romsped Cargo

Înființată în anul 2006 ca răspuns pentru provocările din domeniul managementului logistic pe zona de transporturi rutiere, Romsped Cargo garantează tuturor partenerilor sprijinul de care aceștia au nevoie, pentru a planifica până la cel mai mic detaliu primul transport internațional de mărfuri. 

Echipa Romsped Cargo pune înainte de toate seriozitatea și respectarea condițiilor de comun acord negociate și este pregătită să răspundă în timp real oricărei provocări, prin adaptarea la specificul speței respective și implementarea celor mai bune soluții pentru client. 

Alături de Romsped Cargo, drumul către o destinație internațională este ales întotdeauna corect, de aceea, considerăm că un astfel de partener logistic poate reprezenta acum pentru tine o sumă de soluții în transport, fără frontiere

 

 

 

loading...
loading...