Primul schimb de replici dintre Cătălin Botezatu și Victor Slav la „Bravo ai stil. All stars”: „Alo, Bianca…” „Ești sigur?” Ce s-a întâmplat a ajuns până la Bianca

Cătălin Botezatu și Victor Slav sunt acum obligați să fie colegi în cadrul unei emisiuni televizate: designerul este acum jurat, pe când Victor Slav face parte din „Brigada sexy”, împreună cu Alex Velea și Bogdan Vlădău, brigada fiind prezentă doar în finala săptămânii respective.

Așa se face că, sâmbătă seara, a avut loc un moment inedit în cadrul galei. Totul a început în momentul în care, Otilia, una dintre concurente, și-a prezentat numărul. Imediat cum blonda a intrat în platou dansând salsa, Victor Slav s-a ridicat rapid și a început să danseze cu ea, totul pentru ca la finalul momentului, cei doi să intenționeze să iasă din platou.

Ținând cont de istoria pe care o are Cătălin Botezatu cu Bianca Drăgușanu, designerul nu s-a putut abține și a pronunțat numele acesteia, pentru a-i aminti lui Victor de ea: „Alo, alo, Bianca? Bianca, ai terminat emisiunea?”. Însă nici Victor nu s-a lăsat mai prejos, a răspuns imediat: „Nu iti raspunde la ora asta”. Cu toate astea, Cătălin a continuat și a replicat: „Esti sigur?”.

Deși totul a fost, cel puțin aparent, în spirit de glumă, atât jurații cât și telespectatorii s-au bucurat de aceste mici înțepături între cele două vedete.

b2

CITEȘTE ȘI: 

Polițiștii au văzut o mașină de lux parcată suspect, cu două valize uriașe în ea. Când s-au apropiat și au văzut ce ieșea din ele au început să urle de frică! Și-au făcut cruce când și-au dat seama ce se întâmplase: „Scenele de groază…”

Descoperire cutremurătoare realizată de polițiștii din Oregon, SUA, din orașul Aloha, într-o mașină de lux parcată pe o stradă dintr-un cartier rezidențial.

În mașină, oamenii legii au descoperit două valize mari în care au găsit bucăți din trupul unei tinere femei. În urma investigaţiilor s-a stabilit că este vorba despre Sara Zghoul, o mamă în vârstă de 28 de ani care lucra ca actriţă şi ca model, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Se pare că principalul suspect a fost prins de către agenții de poliție după ce câțiva vecini au alertat autoritățile. „Am recunoscut un ucigaş chiar dincolo de curtea noastră. Tonul vocii sale, când urla, era foarte disperat”, a spus Michael Larsen pentru Fox 12.

Larsen, vecinul care a sunat la poliție a ajuns la scurt timp în locul unde se afla criminalul: „Era foarte frig şi ploua, dar el stătea acolo, sprijindu-se de un copac.” Câteva ore mai târziu, familia Larsen a aflat că bărbatul a fost reţinut pentru uciderea tinerei mame. Potrivit unor surse din poliţie, acesta a încercat să îşi taie gâtul şi venele, ca să nu fie dus după gratii.

Despre tânăra mamă ucisă, prietenii și apropiații spun că era o persoană frumoasă, curajoasă și căreia nu îi era teamă să se schimbe. Era o mamă extraordinară, amuzantă și „era genul de persoană care ți-ar fi dat și haina de pe ea dacă ai fi avut nevoie”. Era cunoscută ca fiind o persoană bună care a atins inimile și viețile multor oameni, tocmai de aceea moartea ei este o mare pierdere pentru comunitatea din care făcea parte.

 

loading...
loading...