Primele imagini cu Gina Pistol și Smiley, împreună! S-a întâmplat la ora 1:30 noaptea! Cum au fost surprinși

Deși probabil pentru toată lumea este deja clar că Gina Pistol și Smiley au o relație, cele două vedete au fost foarte discrete, tocmai de aceea nu a existat dovada incontestabilă a relației lor. Toate acestea, poate până acum?

Imaginile pe care urmează să le vedeți au fost realizate la sfârșitul lunii martie, adică imediat după ce a apărut în presă informația conform căreia Gina s-ar fi despărțit de iubitul ei, alături de care avusese o relație de 4 ani, Alin Cocoș.

Însă se pare că vedeta nu a stat prea mult singură, deoarece în acea perioadă a fost fotografiată într-un club de fițe din Capitală, la ora 1:30, alături de Smiley.

În imagini apare şi Damian Drăghici şi asta pentru că totul a avut loc după concertul pe care acesta l-a susţinut la Sala Palatului, alături de.. Smiley! După spectacol cei doi s-au retras într-un local pentru a petrece, iar Smiley a luat-o cu el tocmai pe Gina Pistol, cu care avea o relaţie încă de la vremea respectivă, potrivit fanatik.ro.

Iată imaginile din cadrul acelei „ieșiri cu amicii”:

sm

s2

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI: 

Smiley și Gina Pistol, primele imagini din vacanță! Au fugit din România împreună, au plecat în Thailanda și e dragoste mare!

Deși au încercat să fie extrem de discreți cu relația lor, jurnaliștii mondeni i-au surprins pe cei doi părăsind împreună țara, după care cei doi au postat primele imagini din vacanță. Smiley și Gina Pistol au fost surprinși în urmă cu câteva zile, în aeroportul din București, în timp ce așteptau zborul spre Thailanda.

Cu toate că până în acest moment nu au recunoscut că formează un cuplu, cei doi au fost văzuți împreună în mai multe situații, iar acum s-au dat de gol: au luat o pauză și au fugit împreună din România. Și nu orice pauză, ci una exiotică care le va permite să se întoarcă bronzați. Smiley a fost cel care a postat în mediul online imagini cu peisajul, dar nici blondina nu s-a lăsat mai prejos.

Iată imaginea din aeroport, alături de cele două postate de vedete pe conturile de socializare:

 

gg

CITEȘTE ȘI:

Fata cea mică a lui Pavel Bartoș a fost botezată de Smiley! Ce face Sofia când aude despre nașul ei: „Nu suportă să spună cineva…”

pavel-bartos-si-sofia-2

Pavel Bartoș este un tătic fericit și mândru. Actorul și soția lui, Anca, au trei fetițe care îi fac cei mai fericiți părinți.

„Fetele mele au o relaţie foarte bună cu muzica. În primul rând, iubesc muzica lui Smiley foarte mult, sunt îndrăgostite de ea. Cea mică, Sofia, care are 3 ani, cred că va fi artistă, pentru că dansează, cântă toată ziua. E şi fina lui Smiley şi e îndrăgostită de tot ceea reprezintă el. Când ne uităm la „Vocea”, în reluare, cântă dansează”, a povestit Pavel pentru click.ro. El mai spune că micuța Sofia nu suportă să spună cineva ceva de rău despre nașul ei, Smiley.

„Ritei îi place foarte mult picteze, este o fire aristocratică. Iar Eva (13 ani) e mai pe logică, îi place foarte mult matematica. Pe Anca, soţia mea, toate au moştenit-o la minte şi la frumuseţe. Sunt cu capul pe umeri”, a mai spus actorul.

El a vorbit și depre planurile de Sărbători. După un an plin, Pavel va petrecere Crăciunul acasă cu familia.

 

loading...
loading...