Primele declaraţii la TV ale lui Culiță Sterp, după anunţul divorţului: “Nu regret nimic. Când am ajuns acasă nu mai era…”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să pună punct mariajului, care a durat doar câteva luni, iar decizia nu a fost tocmai ușoară, dar a fost una de comun acord.

După ce Carmen de la Sălciua a confirmat divorțul de Culiță Sterp la Antena 1, fostul ei soț iese la rampă și lămurește totul, în cadrul unui interviu pentru “Agenţia VIP” de la Antena Stras.

“Nu a mai mers, o ciorbă rece la un moment dat se strică şi te doare stomacul. Nu a fost vorba de o a treia persoană, am decis de comun acord că e mai bine aşa, suntem colegi în continuare. De vreo două- trei luni suntem aşa, nu ne-a fost uşor, dar mergem înainte, asta a fost. Toată lumea… cine e Ramona, e vorba de un scandal vechi, de la începutul anului 2018 şi sunt tot acele conversaţii. Alea vechi au revenit acum în actualitate. A venit la o cântare a noastră şi i-am spus bodyguardului să o dea afară şi a scos-o afară şi a plecat. După căsătorie, nu m-am mai văzut cu ea. Nu ştiu ce să zic, dacă vrea să divorţăm îi acord divorţul cu tot dragul. Nu ştiam că va face pasul… să se mute de acasă, când am ajuns acasă nu mai era nimeni acasă, era casa goală. Nu regret nimic, eu o respect, e bună la suflet, dar nu ne potrivim noi. Nu îi reproşez nici ei nimic. Eu caut să îmi iau o fată modestă, nu o fată ca Ramona. Am 25 de ani sunt tânăr, o relaţie nu e o prioritate acum pentru mine. Avem contracte încă doi ani de acum înainte.” a declarat Culiță Sterp.

loading...
loading...