Primele declarații ale lui Tavi Clonda după ce Gabriela Cristea a născut! Este cel mai fericit tată! Cum arată și cum se simte ,,prințesa”. Mămica a spus ce prenume îi pun: ,,Astăzi am trăit cel mai…”

Veste mare în showbiz, Gabriela Cristea a născut sâmbătă, 23 septembrie, în jurul orei 14:00, la o clinică privată din Capitală. Vedeta este a fost foarte fericită să își cunoască pentru prima dată fetița.

Tavi Clonda a declarat, potrivit spynews.ro: ,,Sunt fericit! Fetiţa a primit nota 10 la naştere”.

Totodată, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea declara: ,,Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”. În cele din urmă cei doi părinți au spus că prenumele principal al fetiței lor va fi Victoria.

Gabriela și Tavi s-au pregătit intens pentru momentul nașterii, au cumpărat tot ce era necesar, iar printre ultimele lucruri a fost și căruciorul despre care Gabriela Cristea a declarat pe o rețea socială: ,,E gata si căruciorul prinţesei”.

 

carucior-copil-gabriela-cristea

Iată ce a scris vedeta de televiziune pe Facebook cu ocazia nașterii fetiței sale: ,,Astăzi am trăit cel mai important moment din viața noastră, Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste. Mulțumim din suflet echipei #sanador pentru cum abordează minunea nașterii și îi multumim în mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ce a făcut pentru noi. Soțul meu este eroul meu și sunt fericită ca e tatăl fiicei noastre”.

Și Tavi Clonda a postat o imagine cu micuța lor alături de mama care adormise cu mâna pe copilă, alături tatăl a scris: ,,Mami şi tu ai adormit… tati veghează liniştit…”, iată imaginea:

cristea

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...