PRIMELE DECLARAŢII ale iubitului Denisei Manelista despre boala cântăreţei! Bărbatul nu ştie ce să mai facă: ,,O să o scot de acolo”

Probabil toată lumea și-a dat seama până acum că iubitului Denisei Manelista nu îi place să fie în lumina reflectoarelor. Deși are în permanență grijă de iubita sa, nu vorbește cu presa, însă ține legătura cu Israela care a arătat presei câteva mesaje scrise și trimise ei de către partenerul Denisei.

Denisa Manelista s-ar afla într-un spital unde condițiile ar fi groaznice, surse spun că ea s-ar găsi într-o secție plină cu oameni bolnavi care sunt aproape pe moarte și scenele la care ar fi martoră Denisa ar fi devastatoare pentru moralul cântăreței. Iubitul Denisei i-a mărturisit Israelei că va face orice îi stă în putere pentru a o externa de acolo

Iată ce a scris Florin într-un mesaj: ,,O să o scot de acolo, asta mă chinui e câteva zile şi ştiu că reuşesc până luni. O să vină sora ei. Sper că am convins-o să vină”. El a mai adăugat că Denisa nu mai are încredere în nimeni, decât în sfatul medicilor, și că va urma cu strictețe tratamentele date de aceștia.

Florin a mai mărturisit: ,,A spus că momentan vrea să ia doar e îi dau doctorii, dar le va lua dacă trebuie şi credem noi că îi face bine”.

Despre iubitul Denisei știm că este un om de afaceri stabilit în Spania care a venit în România pentru a avea grijă de cântăreață. Conform mătușii cântăreței, aceasta ar fi înnebunită după Florin și ar face orice i-ar sugera acesta că e mai bine

Iată ce a declarat mătușa Denisei Răducu pentru ,,Agenția VIP”: ,,Mi-a spus că pe Pământul asta mai mult ca pe oricine îl iubeşte pe iubitul ei şi face doar ce spune iubitul ei, asta face fata noastră. (…) Denisa mi-a spus <<Te rog frumos, nu vorbi tu, că eu am un soţ>>. Întotdeauna deciziile le-a luat iubitul ei, Florin”.

Sursa: SpyNews

loading...
loading...