Prima reactie a lui Vladimir Draghia, dupa anuntul despartirii lui Ionut de la Exatlon de iubita lui, Nella:

Ionut de la Exatlon s-a despartit definitiv de logodnica sa, Nela, femeia alaturi de care visa sa faca nunta si sa-si intemeieze o familie.

Cazuta ca o bomba, vestea despartirii lui Ionut Jaguarul de Nela, iubita lui, s-a propagat cu repeziciune in radul “Razboinicilor” si “Faimosilor” de la Exatlon. Multi dintre fostii colegi a lui Ionut Sugacevschi s-au grabit sa isi arate regretul, dar si sustinerea fata de fostul exatlonist. WOWbiz.ro a obtinut prima reactie a lui Vladimir Draghia, dupa anuntul despartirii lui Ionut de iubita lui, Nella.

Contactat de WOWbiz.ro, Vladimir Draghia, marele castigator de la Exatlon, cel care a castigat 100.000 de euro, dar a donat intreaga suma Fundatiei MagiCAMP si copiilor care se trateaza in spitalele de oncologie, se pare ca auzise vestea cea trista.

“Nu este treaba mea si nu am de ce sa comentez. Nu ma bag in viata altor persoane!”, a spus marele castigator de la Exatlon.

Reamintim faptul ca, dupa ce a castigat marea finala de la Exatlon, intr-un gest de mare generozitate si demn de toata lauda, Vladimir Draghia s-a oferit sa suporte integral costurile nuntii lui Ionut Sugacevschi cu partenera lui, Nela. Ionut anuntase ca isi dorea sa castige marele premiu pentru a putea organiza nunta la care visa, iar faptul ca se clasase pe locul 2 ii spulbera oarecum visurile frumoase.

Atunci, Vladimir Draghia, care castigase dar anuntase ca va dona toti banii, i-a promis public lui Ionut ca, daca accepta, ii va organiza el nunta si va suporta integral toate cheltuielile.

Bineinteles, in mandria lui, Ionut a refuzat. Din nefericire, astazi, relatie care ar fi trebuit sa fie incununata cu o nunta s-a rupt brusc, iar Ionut s-a despartit de Nela.

Anuntul a fost facut de fosta partenera a Jaguarului de la Exatlon.

“Tu n-ai fost pregatit sa ma ai. N-ai fost pregatit sa primesti atata iubire si respect. Cred ca nici acum nu esti, dar asta nu mai conteaza. Sper sa fii fericit. Sper sa intelegi ca dragostea nu inseamna doar atractie fizica si un chip tanar. Pentru ca daca tu asta crezi ca inseamna iubirea, inseamna ca nu vei fi niciodata cu adevarat fericit. Nici tu nu vei ramane vesnic tanar, nici tu nu vei atrage femeile la nesfarsit cu un chip frumos.

Si mai stii ce? Cand o sa simti ca totul s-a sfarsit, invata sa vorbesti. Invata ca omul de langa tine merita sa stie adevarul, macar de dragul clipelor petrecute impreună.

Iti doresc sa fii fericit. Nu te invinovatesc.
Cu drag,
Femeia care te-a iubit cel mai mult”, a scris Nella pe Facebook.

loading...
loading...