Prima reacție a lui Florin Salam după ce a aflat că a devenit din nou tată: “Vorbește lumea de mine că…”:

Roxana Dobre, iubita manelistului Florin Salam, a devenit din nou mămică, duminică dimineață. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătoas la o clinică privată din Capitală.

Micuțul va primi numele Simon Ștefan. A fost adus pe lume la 9:07. Are 3210 grame și o înălțime de 50 de centrimetri. Florin Salam și Roxana Dobre mai au încă doi copii. Pe fișa medicală a copilului este trecut numele Simon Ștefan Dobre. A luat, astfel, numele mamei. Cei doi părinți nu sunt căsătoriți pentru că altfel, în mod normal, copilul ar fi trebuit să aibă numele complet Simon Ștefan Stoian.

La scurt timp după ce a devenit din nou tată, Florin Salam a postat, pe contul personal de socializare, o melodie cu dedicație pentru fiul său, despre care susține că s-a născut învingător.

„Prin câte în viaţă am trecut şi tot nu m-am dat bătut / Vorbeşte lumea de mine că eu trăiesc viaţă ca în filme / M-am născut învingător să rămân nemuritor„, este mesajul lui Florin Salam pentru Simon Ștefan.

Florin Salam şi fosta vedetă Playboy, Roxana Dobre, au apărut pentru prima dată la braţ la un eveniment în vara lui 2014.

loading...
loading...