Prima declarație! Ce spune Gabriela Cristea, revoltată după ce a aflat că a fost concediată și că Bianca i-a luat locul definitiv! „Fizic mă simt…”

După ce publicul larg a aflat că Gabriela Cristea nu se va mai întoarce în emisiune, dar și de faptul că Bianca Drăgușanu i-a luat locul definitiv, Gabriela Cristea nu s-a putut abține și a transmis un mesaj tuturor celor care le-au fost alături.

Deși doar cu puțin timp în urmă fosta prezentatoare îi anunța pe fani că se va întoarce „pe sticlă” în curând, aparent lucrurile s-au schimbat total între timp. Gabriela Cristea, părând extrem de revoltată de ceea ce s-a aflat, a vrut să facă lumină și a transmis tuturor un mesaj. În urmă cu foarte puțin timp, vedeta a postat pe contul de de Facebook un mesaj lung în care își exprimă indignarea referitoare la acest subiect, adăugând totodată că dorește să îi fie respectată viața privată.

Iată mesajul transmis de Gabriela Cristea:

„După știrile care au circulat astăzi în presă și care nu au nici o bază, vă mulțumesc pentru cuvintele voastre frumoase, dar… nu am spus nici o secundă că mă întorc AZI în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând. Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediu de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic mă simt pregătită dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne susțineți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să incline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățișez cu drag”.

Sursa: spunews.ro

CITEȘTE ȘI:

Caz șocant în Timiș! Un bărbat făcut bucăți în aer, martorii au înghețat pe loc, nu le venea să creadă ce vedeau pe cer. Cum s-a produs tragedia e înfiorător

Un accident tulburător a avut loc în județul Timiș după ce un parapantist a fost lovit de elicea parapantei cu care obișnuia să zboare. Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 35 de ani a dorit să profite de vremea caldă de duminică, așa că a ieșit să zboare cu parapanta lui cu motor, însoțit de câțiva prieteni.

Însă ziua frumoasă a avut un final tragic. La un moment dat bărbatul a observat că are o defecțiune la motor și a aterizat pe un teren din apropierea satului Gelu, însă, din păcate, în timp ce încerca să rezolve problema, elicea l-a lovit în mijlocul capului, practic decapitându-l.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție și ambulanță, însă leziunile suferite de bărbat erau incompatibile cu viaţa. Autorităţile locale au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului, potrivit observator.tv.

loading...
loading...