Prietenii au sunat la poliție când au văzut-o peste tot pe internet legată, cu căluș la gură, plângând în hohote. Dar când au găsit-o, tot pe ea au băgat-o la închisoare. Ce au descoperit polițiștii despre ea i-a făcut să se închine

Thelma Williams are 38 de ani, este din Lemon Township, SUA.

Ea a postat imagini și clipuri cu ea însăși legată de un stâlp în propria pivniță, cu căluș la gură făcut din lenjerie de femeie, plângând. Alături de imagini, ea scrisese: ,,Aceasta este Thelma voastră”.

Poliția a căutat-o cu elicoptere după ce au fost făcute mai multe apeluri la numărul pentru urgențe. Femeia le-a spus că un bărbat mascat, probabil pe nume Tony, a intrat în casa ei și a legat-o. Totuși, aceeași femeie fusese văzută pe camerele de supraveghere ale unui fast food, chiar când ea pretindea că era legată.

În cele din urmă Thelma a mărturisit că a inventat totul pentru că voia să atragă atenția familiei sale, așa că tot ea a fost acuzată pentru că a depus o plângere falsă. Polițiștii au declarat că au găsit-o în casa ei, legată lejer. Femeia a pretins că bărbatul pe nume Tony i-a spart contul de Facebook și a postat în numele lui toate imaginile.

Într-o postare, respectivul Tony ar fi scris: ,,Numele meu este Tony! Spuneți-i lui Thelma că nu se poate ascunde pentru totdeauna”. Totuși, ceea ce a dat-o de gol a fost faptul că în filmări polițiștii au putut observa, la o privire mai atentă, cum își muta camera, pentru a se vedea mai bine în clipurile unde se presupunea că e chinuită de altcineva… Procesul ei urmează a se desfășura vineri.

r1

loading...
loading...