Premieră absolută! Oana Zăvoranu și-a cerut scuze! „Toate palmele și nenorocirile pe care i le-am făcut…” A spus pentru prima dată ce i-a făcut Corinei Dănilă în timpul filmărilor la „Numai iubirea”

În perioada în care juca în telenovele, Oana Zăvoranu s-a bucurat de un real succes, chiar dacă interpreta un rol negativ. Pentru prestația ei în „Numai iubirea”, Oana Zăvoranu i-a cerut scuze Corinei Dănilă chiar și după mult timp după terminarea filmărilor.

La 14 ani de la primul episod al primei telenovele românești, Oana spune că și-ar relua cariera, dacă cineva i-ar da o șansă. „Dacă mi-ar propune cineva un rol șmecher, da, m-aș întoarce să joc în seriale. Este ceva ce rămâne în sufletul meu și nu poate fi asemuit și acoperit de nimic. Nici de faptul de a fi prezentator TV, nici de premii. Actoria este un lucru, un microb care dacă îți intră în sânge, îți rămâne acolo. Mi-ar fi dor să joc cu Corina Dănilă”, a povestit Oana Zăvoranu, potrivit libertatea.ro.

„Îmi amintesc de începuturi, de seriozitatea și maturitatea Oanei Zăvoranu care rezolva neașteptat de bine scene dificile, de respectul cu care îmi cerea părerea. Oana a făcut rolul vieții, a fost un atuu pentru film, prestația ei fiind ușor ținută în loc de interdicția caraghioasă dată de Pepe de a nu se săruta cu alții. Și la ce i-a folosit? Din păcate, Oana n-a confirmat, viața ei luând alte întorsături”, povestea Eugen Patriche, scenaristul telenovelei „Numai iubirea”, în cartea sa.

Deși rivale în serial, Oana și Corina s-au înțeles bine în afara filmărilor, dovadă că, ani la rândul, Zăvoranu s-a simțit oarecum vinovată pentru modul în care a tratat-o pe Ana Dogaru, personajul interpretat de Corina: „Mi-am cerut tot timpul scuze pentru toate palmele și pentru toate nenororcirile pe care i le-am făcut, dar aș vrea oricând să mai joc”, a mai spus Oana, mărtusindu-ne că actoria a fost prima ei mare dragoste. „Dacă s-ar face în România filme, seriale, sigur că aș accepta. Actoria e prima mea dragoste”.

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! Abia acum s-a aflat ce a făcut Ionela Prodan! Marele secret din intimitatea familiei a apărut în presa din străinătate. Acum știe toată lumea! Wow!

Cu ocazia tragicei treceri în neființă a respectatei cântărețe de muzică populară, Ionela Prodan, ies la iveală diverse informații despre trecutul artistei, care ajung în presă. Este vorba despre secrete știute doar de interpretă și de foarte puțini apropiați ai ei.

În această ordine de idei, niemni nu o știa pe Ionela Prodan în rolul de salvatoare. Ei bine, se pare că, în urmă cu câțiva ani, Prodan a intervenit salvator, scăpând-o pe fosta prezentatoare TVR, Andreea Marin, dintr-o situație cât se poate de periculoasă, aceasta din urmă fiind amenințată cu moartea de către un bărbat.

Totul se întâmpla în anul 2002, când Andreea Marin se deplasase în Statele Unite, pentru a realiza o serie de interviuri cu personalități celebre Fosta prezentatoare reușise să obțină un contract cu o firmă din metropola californiană Los Angeles, al cărei patron era un cetățean român, Marius Daniel Popa, potrivit evz.ro.

Conflictul a avut loc în timpul filmării interviurilor, atunci când, Andreea Marin a avut mari probleme cu un șofer al companiei, Daniel Axinte. Acesta susținea că înregistrările au fost întrerupte din cauză că el trebuia să recupereze o sumă imensă de bani de la Popa. Șoferul a trecut direct la amenințări cu moartea la adresa Andreei Marin.

Ionela Prodan a fost cea care a salvat-o pe Andreea Marin, cântăreața fiind și ea una dintre finanțatoarele emisiunii. Prodan a luat legătura cu Daniel Axinte, convingându-l pe cel care furase casetele să-și schimbe atitudinea. Acesta s-a predat imediat poliției, având asupra lui și casetele respective, urmând ca toți cei care l-au dat în judecată să-și retragă plângerile, potrivit sursei menționate anterior.

 

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...