Populatia e tot mai atenta la sanatatea proprie si cumpara mai multe filtre apa

Cum piata de consum este atenta la nevoile oamenilor, au aparut la vanzare filtre apa care au devenit foarte populare in randul populatiei. Acestea au rolul de a purifica apa potabila, putand fi bauta de catre oricine, indiferent de sensibilitatea proprie. Un astfel de sistem reprezinta singura metoda prin care se poate obtine certitudinea asupra puritatii apei consumate.

Apa este esenta vietii

Fara apa, viata e imposibila, indiferent de mediu. De aceea, toti cei care îsi construiesc o casa, se intereseaza întai sa afle detalii despre adancimea la care se afla panza freatica.

Indiferent daca locuiti la casa sau la bloc, sigur acordati o atentie sporita calitatii apei pe care o consumati. Calitatea apei dintr-o anumita zona este si unul dintre criteriile dupa care multi îsi achizitioneaza locuintele.

Increderea in apa de la robinet

Interesul pentru o apa cat mai pura a facut ca si tehnologia sa se adapteze nevoilor omului. De aici, preocuparea de a gasi solutii prin care sa se obtina acea apa pura. Initial, apa este purificata pentru sistemul centralizat de furnizare cu o tehnologie speciala. Cu toate acestea, foarte multe impuritati nu sunt eliminate, motiv pentru care, desi este considerata potabila, o mare parte a populatiei o înlocuieste cu apa îmbuteliata.

Acest obicei nu este un moft, ci o masura de protectie pentru protectia sanatatii familiei. Se stie ca apa de la robinet contine clor, iar acesta nu este bun pentru organism. Chiar daca se afla într-o cantitate foarte mica, consumindu-se zilnic cativa litri de apa, acest clor care ajunge in organismul nostru ne afecteaza starea de sanatate. Pe de alta parte, de pe tevile vechi de transport al apei se depun in apa de robinet sedimente de fier, plumb si numeroase alte impuritati care au dus de multe ori la contaminari cu diverse bacterii, E.coli fiind cea mai frecventa dintre acestea.

Purificarea apei acasa

Testele facute de-a lungul timpului au demonstrat ca, dintre toate solutiile gasite, purificatorul de apa cu osmoza inversa este cea mai eficienta solutie tehnologica pentru obtinerea apei pure. Chimistii au confirmat beneficiile pentru sanatate ale utilizarii unui astfel de aparat. Apa filtrata astfel prin procesul de osmoza poate fi folosita fara nici un fel de probleme si la copii mici si bebelusi, chiar daca acestia sunt foarte sensibili, cu conditia ca apa sa fie corect remineralizata dupa osmozare.

Pentru cei care nu isi doresc un filtru cu osmoza inversa, exista si sisteme mai simple de filtrare a apei ce contin un filtru de sedimente si unu sau doua filtre de carbon, caree elimina orice risc de a ajunge în apa de consum orice urme rugina sau de substante organice nedorite, aparute in urma transportului de la sursa la beneficiar. Avand o buna capacitate de filtrare prin folosirea unei membrane de ultrafiltrare sau nanofiltrare, puritatea apei este una greu de egalat de alte aparate. Studiile de specialitate au confirmat beneficiile pentru sanatate ale utilizarii unui astfel de purificator al apei.

Cu purificatorul tau faci si economie

Prin folosirea unui sistem de purificare a apei pe baza de membrane, populatia nu este doar mai sanatoasa, ci face mari economii deoarece costul unui acestor filtre apa este amortizat intr-un timp foarte scurt.

Pe piata exista o gama foarte diversificata de purificatoare de apa care pot fi folosite atat de catre cei care locuiesc la bloc, cat si de cei care locuiesc la casa. Noi am gasit aceste filtre la un pret foarte avantajos la un magazin de specialitate numit Bei-Apa.ro. Aceste filtre apa au o durata de viata foarte lunga si se monteaza cu mare usurinta de catre o persoana specializata.

loading...
loading...