,,PUTEAM SĂ MOR!” POLIȚISTUL l-a OPRIT și i-a spus să COBOARE din MAȘINĂ, cât vorbeau el tot INSISTA să-și ia PACHETUL de ȚIGĂRI dinăuntru. Când a văzut polițistul CE ERA DE FAPT PACHETUL GOL de ȚIGĂRI, a scos CAMERA: ,,Nu mișca!” VIDEO

Conform unei postări a poliției din Georgia, de pe 17 aprilie, un ofițer a oprit un suspect fără să aibă aparent niciun motiv, și i-a cerut să iasă din vehicul. O dată ce șoferul a ieșit din mașină, l-a întrebat pe polițist de mai multe ori dacă își poate lua țigările din mașină ca să fumeze o țigară cât timp vorbesc, dar răspunsul polițistului a fost nu.

Abia apoi polițistul s-a gândit să percheziționeze mașina suspectului și a găsit un pachet de țigări gol. În loc de țigări, pachetul fusese modificat să emită impulsuri electrice asemenea unei arme cu electroșocuri atunci când un buton era apăsat pe lateralul pachetului.

Departamentul de social media al poliției a declarat pe Facebook: ,,Ați fi surprinși câte tipuri de arme modificate pentru a arăta ca obiecte normale există”. Apoi, poliția i-a îndemnat pe oameni să fie în siguranță.

Privește cum funcționează arma pe care au găsit-o, vă îndemnăm și noi să dați volumul mai încet:

loading...
loading...