Polițistul a fost snopit în bătaie de un șofer beat în vârstă 25 de ani! Imagini dramatice. Sindicatul polițiștilor reacționează violent: ,,Somn ușor România! Nu îți meriți polițiștii!” Ce se întâmplase

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, Dolj, au fost sesizați noaptea trecută în legătură cu un caz mai straniu.

În jurul orei patru dimineața un bărbat din localitate a sunat la poliție referitor la o mașină care ieșise din decor și îi avariase autoturismul personal care era parcat regulamentar în fața locuinței sale.

Echipajul de poliție a ajuns la locația indicată de cetățean, iar din primele verificări s-a constatat faptul că mașina era înmatriculată în Franța și fusese condusă pe D.N. 65 de către Adrian Grigore, în vârstă de 25 de ani, care locuia în orașul Balș, județul Olt. Se pare că mașina acestuia a derapat și a lovit o mașină parcată, dar și mai multe utilaje agricole care se găseau în afara carosabilului.

Deoarece tânărul emana mirosul specific celor care au consumat alcool în cantități mari, el a fost testat cu aparatul alcooltest iar polițiștii au aflat astfel că în aerul expirat de el exista valoarea de 0,87mg/l alcool pur.

Șoferul, dar și pasagerul, Cătălin Șerban, în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în Balș, Olt, se manifestau violent, acesta a și fost motivul pentru care au fost imobilizați. În vreme ce atât polițiștii cât și soferul și pasagerul se deplasau către secția de poliție, Adrian Grigore l-a lovit în zona feței pe Sorin Cepoi, unul dintre agenții de poliție care l-au arestat, astfel i-a provocat leziuni, potrivit observator.tv.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a fost informat iar cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Se pare că cei doi tineri în vârstă de numai 24, respectiv 25 de ani, sunt bănuiți că ar mai fi comis și o tâlhărie, în aceeași noapte, în localitatea unde locuiesc, Balș, județul Olt.

Referitor la acest caz, Sindicatul Polițiștilor Dolj a publicat un mesaj foarte interesant pe pagina lor de Facebook: ,,Acum o săptămână, un cocalar se lăuda pe facebook că o să îl taie cu un cuțit pe Manafu Gabriel pentru că l-a lăsat fară permisul de conducere. România dormea! În această dimineață, în jurul orelor 4.00, ap. Cepoi Sorin a fost lovit cu capul în nas de un porumbel antifonat cu o alcolemie în aerul expirat de 0,87 , porumbel care săvârsise o infracțiune de tâlharie la un cazino. Somn ușor România ! Nu iți meriți politisții ! Bă Dragnea….bă ! Olga… este burtaforie, nu este ce crezi ! Este ce vezi ! Ai mare grijă să nu plece doctorii din țară ! Politiștii dacă ramân pot sa moară! Să vă fie rușine domnilor politicieni, indiferent în ce partid vă aflați ! S.O.S. Stejar, extremă, urgență ! Poliția Româna este in moarte clinica ! Cineva interesat de soarta polițistului român ? Distribuiți dragi colegi, poate vede Olga !”

Surse: observator.tv, b1.ro

loading...
loading...