Polițiștii au văzut o bătrână de 90 de ani, se purta ciudat și au oprit-o. Când au văzut ce are sub haine s-au speriat! Ce voia să facă cu tot ce ascundea e incredibil, cazul a uimit o lume întreagă, așa ceva nu a mai îndrăznit nimeni!

A face contrabandă cu orice este ilegal în orice țară din lume, dar trebuie să recunoaștem că uneori contrabandiștii dau dovadă de creativitate maximă în unele cazuri. Mulți contrabandiști aleg să ascundă obiectele ,,înăuntrul” corpurilor lor, sperând că vor reuși să treacă granița . Însă, din păcate, mulți oameni nevinovați sunt forțați să care obiecte ilegale și să treacă granița cu ele, totul pentru a evita orice suspiciune.

În 2012, o femeie în vârstă de 94 de ani din Nogales a fost predată în custodia Serviciului de imigrări al Statelor Unite ale Americii. Femeia fusese prinsă cu șase pachete de ,,iarbă” care cântăreau 4,7 kilograme, și care erau lipite de picioarele sale și de partea dorsală. ,,Iarba” valora peste 5.250 de dolari.

În timpul și după arestare, femeia era vizibil șocată și speriată. În cele din urmă a reieșit că a fost ,,forțată” de niște necunoscuți să treacă granița cu acele substanțe interzise, din Mexic în SUA. Din păcate sărmana bătrânică a făcut câțiva ani de pușcărie, chiar dacă doar a fost folosită drept ,,cărăuș” de către adevărații infractori.

Iată mai multe imagini de la percheziția bătrânei suspecte:

b1

b2

b3

b4

CITEȘTE ȘI: 

Au cumpărat cu 20 de lei un fotoliu la o licitație de vechituri, au vrut să îi schimbe tapițeria, dar nu au avut bani, așa că l-au băgat în pod. Peste 10 ani și-au adus aminte de el. Când i-au scos materialul și au văzut ce ascunsese fostul proprietar în el, au înghițit în sec

i1

Licitațiile sunt organizate astfel încât cei care oferă cei mai mulți bani ia produsul care a fost pus la vânzare în acest mod. În cazul acestui cuplu, obiectele de care erau interesați erau obiecte vechi, unul dintre ele era și acest fotoliu.

Cei care au adat cei mai mulți bani pentru el sunt Angela Milner-Brown, în vârstă de 50 de ani, împreună cu soțul ei de 47 de ani, Angus. Cuplul scoțian a plătit doar 6 dolari pentru această piesă de mobilier, dar pe atunci nu știau ce surpriză îi așteaptă.

Cei doi au achiziționat fotoliul în urmă cu 10 ani și au decis să îl țină în pod. Intenționau să îl recondiționeze, dar atunci când l-au cumpărat nu-și puteau permite. Aproape 6 ani mai târziu, Angus a mers în pod și a văzut acel fotoliu. Și-a adus aminte de planurile lor vechi cu el și l-a luat pentru a-i ,,schimba fața”, voia să facă el singur acest procedeu.

A început prin a îndepărta tapițeria originală, iar când a ajuns la bucata finală de material, a găsit o surpriză uriașă…

În scaun fuseseră ascunse bijuterii. Angus a decis să păstreze secretul pentru o vreme și să dea bijuteriile soției sale câte una. Pentru aniversarea lor, Angus i-a dan Angelei inelul cu diamante pe care l-a găsit în scaun. De Ziua Îndrăgostiților, el i-a dat o pereche de cercei cu diamante. Iar de Crăciun el i-a dat o broșă, și ea tot cu diamante.

,,În timp am reușit să refacem fotoliul și arată minunat. Nu am crezut niciodată că e posibil să ascunzi ceva într-un fotoliu. Nu mi-a venit să cred că foștii proprietari au ales tocmai acest loc pentru a-și ascunde bijuteriile”, a declarat Angela.

Valoarea totală a bijuteriilor s-a ridicat la 6.604 de dolari…

i2

i3

i4

 

 

loading...
loading...