Polițiștii au primit un telefon anonim și au făcut un raid în casa lor. Au intrat în camera copiilor și au descoperit un perete fals. Când au văzut ce ascundeau părinții, le-au înghețat inimile: ,,N-am mai văzut așa ceva!”

Poliția din Sheffield a postat pe Twitter câteva imagini care au făcut înconjurul lumii.

Ofițerii au descoperit o fermă de cannabis în spatele unui poster reprezentând două personaje din desenul animat ,,Frozen”, totul în urma unui raid într-o casă din Manor, Sheffield, unde au găsit prima dată un perete fals în camera unuia dintre copiii care locuiau acolo.

Metro scrie că ,,ofițerilor le-au înghețat inimile atunci când au descoperit uriașa rezervă de substanțe interzise în spatele posterului din desenul animat”.

c1

Imaginea dormitorului a fost dată publicității prin intermediul contului de Twitter al poliției din Sheffield și trebuie să fie prima dată când ofițerii văd așa ceva.

cc

În urma raidului a fost arestat un bărbat în vârstă de 64 de ani, acesta locuia pe acea proprietate.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: ,,Trei plante mature și patru ținute pentru semințe au fost recuperate, împreună cu un bărbat în vârstă de 64 de ani care a fost interogat și care va răspunde în fața curții pentru acuzațiile de producere și cultivare de canabis.”

Încă nu se cunosc informații despre copiii care locuiau acolo și care a fost soarta lor în urma raidului.

Sursa: Metro

loading...
loading...