Poliția a găsit peste 3.000 de bolizi de lux abandonate aici, motivul pentru care oamenii le lasă și uită de ele întrece orice… De la Ferrari la Lamborghini, toate părăsite aici, motivul e înfiorător

A cumpăra o mașină de lux nu este la îndemâna oricui, dar există un loc unde oamenii abandonează mașini de lux așa cum am arunca noi șervețele! Acest loc este Dubai. Aici poliția a găsit peste 3.000 de mașini până acum, însă ar putea fi și mai multe. Care este motivul?

Această mașină marca Ferrari Enzo costă peste un milion de dolari, această bestie de mașină a fost abandonată la un aeroport și nimeni nu a revendicat-o:

Acest Lamborghini a fost părăsit în clădirea unei parcări, luni de zile a adunat praf acolo, dar nimeni nu a revendicat-o:

Motivul pentru care aceste mașini sunt abandonate este acela că, în Dubai, legea este făcută în așa fel încât dacă nu îți plătești creditele ești în ilegalitate. Dacă cumperi o mașină cu un cec, iar cecul nu are acoperire, poți sfârși în închisoare.

Drept urmare oamenii care fac asta își abandonează mașinile și fug din țară. Dacă mașinile sunt abandonate pe străzi timp de mai mult de 15 zile și sunt găsite de polițiști, aceștia le confiscă.

Iată și un material video despre această poveste:

CITEȘTE ȘI:

Noua dietă cu banane face minuni în rândul femeilor! Topeşti 4-5 kg în doar câteva zile! E mai simplu decât ţi-ai putea închipui

Dieta cu banană este de origine japoneză şi reprezintă una dintre cele mai eficiente modalităţi de a scăpa rapid de kilogramele în plus. Desigur, nu este vorba despre un număr foarte mare de kilograme, si, ca orice altă dietă, nici aceasta nu se recomandă a fi urmată pe o perioadă prea lungă de timp. Însă dacă dorești să topeşti 4-5 kg în câteva zile, dieta cu banane este ceea ce cauţi

Banana este foarte bogată în vitamine şi minerale şi acţionează într-o manieră pozitivă asupra stării de spirit graţie concentraţiei ridicate de vitamina B. Se recomandă consumul câte unei banane înainte şi după un efort fizic deoarece este o sursă foarte bună de energie. De asemenea, bananele ajută la întărirea structurii osoase, susţin sistemul imunitar, îmbunătăţesc digestia şi stimulează metabolismul.

Creată de soții Watanabe, Hitoshi (care a studiat medicina preventivă) și Sumiko (farmacistă), această dietă este simplu de urmat, motiv pentru care a devenit un trend în rândul femeilor din Japonia:

Pentru micul dejun trebuie să mănânci cel puțin o banană și să bei un pahar de apă călduță. La prânz poți să mănânci ce vrei, dar în cantităţi mici. Cina poate fi compusă din orice dorești, dar să nu mănânci mai târziu de ora 20.

Desigur, trebuie să renunţi la orice aliment care conţine zahăr în cantităţi mari şi la produsele lactate!

loading...
loading...