Plecare bombă din ProTV! Cine e vedeta care a decis să lase locul altcuiva, sute de oameni în șoc!

Vedeta care a decis să lase locul său în televiziune altcuiva este nimeni altul decât Dragoș Bucur, care a luat hotărârea de a nu mai cocheta cu televiziunea și cu meseria de prezentator, dorind să se axeze mai mult pe meseria de care se simte cel mai apropiat, cea de actor.

Se pare că, după trei sezoane de emisiune, Dragoș Bucur este tentat în proportie de 90% să nu mai continue la PRO TV! Drept urmare, visurile oamenilor de a avea o casă a lor, eventual la cheie, nu se vor mai lega de prezentatorul care este iubit de o țară întreagă, asta deoarece el și-a anunțat prietenii că dorește să stea departe de micul ecran, cel puțin pentru o vreme.

„Dragos s-a simtit bine la emisiune, i-a placut formatul si echipa cu care a lucrat! In plus, faptul ca a reusit sa ajute atatia oameni amarati, aflati in situatii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmarilor! Cu toate acestea, acum, el intentioneaza sa se retraga din format, intrucat nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor! Este ceea ce vrea sa faca, cinematografie si teatru, iar televiziunea ii ocupa prea mult timp!”, au dezvăluit apropiații lui Bucur, care mai susțin și faptul că șefii postului încearcă totuși să îl convingă să nu plece! Totuși, se pare că până în prezent, argumentele lor nu au avut succes.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

A născut o fetiță, dar peste câteva zile a aflat că e din nou însărcinată! La prima ecografie părinții și medicii au fost șocați, așa ceva nu se poate întâmpla! Când au văzut ce avea femeia în ea, s-au închinat!

Aflarea faptului că ești însărcinată este un moment diferit. De obicei acum părinții încep să facă planuri: care va fi numele bebelușului, cum va arăta camera lui, și altele. Însă această femeie a aflat că este însărcinată la doar o săptămână după ce a născut o fetiță sănătoasă, însă nu știa că va primi șocul vieții la prima ecografie.

Becky John a fost foarte fericită când a aflat că va fi din nou mămică. Ea mai avea o fată în vârstă de 9 ani atunci când a dat naștele celei de-a doua fiice. Însă când Becky și soțul ei au aflat că vor avea un nou copil au fost șocați, însă erau entuziasmați că vor avea două fete atât de apropiate ca vârstă.

Cei doi erau fericiți la prima ecografie, dar ce au văzut medicii a uimit pe toată lumea. Femeia mărturisește: „M-am tot holbat la ecran, ca să mă conving.” John era însărcinată cu tripleți și urma să nască patru bebeluși în 11 luni, ceea ce este un caz unic, mai ales că este extrem de rară conceperea tripleților pe cale naturală.

Însă copiii ei erau speciali într-un mod unic: fuseseră concepuți fiecare dintr-un ovul diferit, și existau trei placente diferite. În cele din urmă Becky a născut trei copii frumoși și sănătoși: Ryan, Phoebe, și Raya, un băiat și două fete.

Iată mai multe imagini cu această familie unică:

m3

m1

m2

 

 

loading...
loading...