PlazaDent, cabinet stomatologic in Bucuresti le ofera pacientilor sai implant dentar la pret accesibil

21790157 - closeup of smile with white heatlhy teeth

Plazadent.ro reprezinta cartea de vizita in online a cabinetului stomatologic cu acelasi nume, situat in Bucuresti, in sectorul 6.

Oferta de tratament a cabinetului include: chirurgie, implantologie, laser dentar, ortodontie, parodontologie, pedodontie, estetica dentara, endodontie si protetica dentara. Toate serviciile enumerate sunt oferite la preturi accesibile, dar si la cele mai inalte standarde de calitate, dat fiind faptul ca echipa de medici si asistente dispune de cea mai recenta tehnologie in materie de tratament stomatologic. Interventiile sunt realizate intr-un mediu confortabil pentru pacienti, fara dureri sau stres.

Pacientii PlazaDent pot fi adulti sau copii, iar pentru cei care se tem de tratamentele dentare, cabinetul stomatologic are o solutie materializata in inhalosedare. Procedura consta in inhalarea pe nas, printr-o masca speciala, a unui amestec de gaze care continue oxigen si o mica parte de protoxid de azot. Ca efect al inhalarii, pacientilor supusi unei astfel de proceduri le dispare frica inexplicabila de tratamente stomatologice pentru cel putin 20-30 de minute.

Intre cele mai frecvente forme de tratament oferite de specialistii de la PlazaDent se numara implanturile dentare. In ultima perioada de timp un numar tot mai mare de persoane acorda aentia cuvenita sanatatii orale, costientizand importanta sa pentru sanatatea generala a intregului organism, si aleg ca optiune implantul dentar atunci cand se confrunta cu probleme ce tin de lipsa dintilor naturali ca urmare a unor accidente, dar si din alte cauze.

Reduceri de pret pentru implanturi dentare – Oferta lunii iulie 2018

In aceasta perioada PlazaDent vine in intampinarea celor care cauta implant dentar in Bucuresti cu o oferta foarte buna pentru implanturi, prin faptul ca include calitate si un pret accesibil. Concret, implantul dentar IBS poate fi realizat fara durere, are o calitate premium si un pret accesibil.

Implanturile dentare IBS – Dental Magicore -, necesita o interventie minim invaziva in timpul careia nu se pune problema de taieturi sau cusaturi. Un astfel de implant se aplica in 10 minute fara sa se taie gingia. Este realizat din Titan – grad 5 si are o garantie de 10 ani.

IBS este un implant dentar recomandat in cazuri dificile, post extractional. Pretul pentru luna iulie 2018 este deosebit de accesibil, beneficiind de o reducere de 103 euro. Concret, pacientul care alege implant dentar PlazaDent va plati 349 euro pentru un implant si 150 euro pentru bont protetic si coroana metalo – ceramica.

PlazaDent, cabinet stomatologic in sectorul 6, ofera garantii pentru tratamentele efectuate, cu mentiunea ca pacientii trebuie sa respecte anumite recomandari:

  • prezentarea la cel putin doua sedinte de igienizare pe an;

  • pacientii accepta sa respecte planurile de ingrijire si intretinere recomandate de catre medicii PlazaDent;

  • implanturile nu au fost degradate prin alte tratamente stomatologice realizate de catre alti medici;

  • implanturile nu au fost degradate de traumatisme la nivelul maxilarelor sau a gingiilor;

Garantia este valabila doar pentru implant dentar si doar in conditiile in care toate etapele de tratament au fost realizate in cadrul clinicii PlazaDent.ro. La finalul tratamentului pacientul va primi un certificat de garantie pentru lucrarile executate in cadrul cabinetului stomatologic.

loading...
loading...