Piedone are probleme grave! Este vorba despre soția lui, s-a aflat abia acum. Adevăratul motiv dureros pentru care fostul primar a slăbit atât de mult? De-aia a ajuns de nerecunoscut? Ce se întâmplă în aceste zile

Afacerea soției fostului primar Piedone merge din ce în ce mai slab, și nici Cristian Popescu Piedone nu este pe roze. După ce a fost împiedicat să candideze la alegerile locale în urmă cu un an și jumătate, Piedone pare să-și fi pierdut brusc flerul pentru afaceri. Afacerile pe care le administrează fiul său merg prost, și coaforul soției lui, care se află într-o zonă extrem de bună, merge și el dezastruos.

Coaforul Iuliei, partenera de viață a lui Piedone, a încheiat anul fiscal 2016, care este ultimul raportat la Ministerul Finanțelor, cu o pierdere de peste 37.000 de lei, și cu datorii de 345.000 lei. Micuțul SRL avea la momentul respectiv un singur angajat și o cifră de afaceri netă de 30.000 lei. În anul precedent, pierderea societății a fost de peste 84.000 lei, potrivit wowbiz.ro.

Drept urmare, concluzia ar fi că, în afară de anul 2012, an în care firma a ieșit pe plus, pierderile totale ale firmei soției lui Piedone au trecut de 260.000 de lei! Coaforul, care este plasat în curtea casei părintești a părinților lui Piedone din centrul Bucureștiului, nu este un salon de lux, ci, mai degrabă, o frizerie de cartier. În plus, proprietatea pe care este construit coaforul aparține în acte copiilor lui Piedone.

CITEȘTE ȘI:

Scandalul momentului în showbiz! Gina Felea explodează și își pune rivala la pământ, o distruge: „Sã faceți p**** mare pe banii trimiși de ea” „Pentru o c***ã ieftinã sã îi deschidã odatã picioarele, apoi…”

Gina Felea este vasluianca devenită brusc celebră după ce a fost parodiată cu mare succes în cadrul serialului lui Mihai Bendeac, „Băieți de Oraș”. Dar se pare că, odată devenită vedetă peste noapte, blonda nu se lasă prea ușor uitată. Acum a revenit în actualitate cu un nou scandal, atacându-și rivalele în cel mai vulgar mod cu putință.

Tânăra originară din satul Murgeni din județul Vaslui duce un adevărat război pe Facebook: „Îmi vine sã mor când tot vãd atâtea <> care comenteazã aiurea la anunturile mele pentru muncã. Îmi provocati scârbã si milã voi, astea <>. Mã, sfintelor, voi vã dati seama cã sunteti de 1000 de ori mai doamne sã munciti într-un club unde sunteti respectate si faceti doar companie, unde aveti bani, haine, bijuterii si tot ce doriti voi decât sã stati acasã, în România, sã vã “f***” gratis pe la colturile strãzilor, blocurilor, prin scara blocului, pe banchetele de la masini, sã faceti oral prin bãile de la discoteci doar pentru un whisky sau un pachet de tigãri? Chiar nu vã este scârbã de voi sã fiti niste cârpe folosite de toti dobitocii gratis si sã veniti aici, pe Facebook, si sã vã dati <>? Dar cu mine nu vã merge, stiu ce poame sunteti si nici nu îmi pierd timpul sã rãspund la astfel de nulitãti! Mai scutiti-mã cu comentariile voastre. Nu am nevoie sã citesc sfintenia voastrã de c***e ieftine pe Facebook!”, a scris Gina Felea. Vezi aici cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Gina.

Se pare că Blonda are ceva de împărțit și cu bărbații: „Iar pentru voi, bãrbatii, care tot comentati aiurea la anunturile mele si faceti toate femeile c***e din orice, mai tãceti dracului din gura cã multi dintre voi aveti câte o femeie bunã acasã si familie si tot dupã c***e vã curg balele. Multi dintre voi dau si pâinea de la gura copiilor pentru o c***ã ieftinã sã îi deschidã odatã picioarele, apoi vin, aici pe Facebook, sã facã pe moralistii si sã scârbeascã femeia, fãcând-o c***a! Tãceti din gurã, cã din p***a femeii mâncati multi dintre voi prefãcându-vã cã o iubiti si trimitând-o la produs prin tãri strãine, iar voi rãmâneti acasã ca trântorii, sã faceti p**** mare pe banii trimisi de ea. Îmi faceti scârbã, oameni falsi!”, a conchis Gina Felea.

 

loading...
loading...