Patrick ,,Specialu” – cum a ajuns românul din Oaș să întoarcă banii cu lopata în Paris

Patrick ,,Specialu” Dorle a pornit din Negrești Oaș și s-a oprit abia la Paris unde a făcut avere. Cum a reușit?

El a plecat din țară în urmă cu 18 ani, dar spune că nu a avut regrete, el se trage dintr-o familie înstărită dar și-a propus la 17 ani să își întreacă părinții în bogăție, și a reușit! El conduce în Paris două firme de construcții care îi sporesc averea pe zi ce trece, viața lui acolo este una care nouă ni s-ar părea perfectă.

El are o colecție de mașini de lux, dar nu mereu a fost milionar, el este singurul care știe prin ce a trecut pentru a ajunge la fericirea pe care o trăiește în prezent. El declară într-un interviu: ,,Am opt mașini, printre care două Ferrari, un Maserati, însă asta este singura mea pasiune costisitoare. Recent mi-am luat și un cal, iar părinții îmi mai reproșează că sparg banii aiurea. Le-am spus că nu vreau să strâng bani pentru mai multe generații, viața este scurtă și trebuie trăită din plin!” – o adevărată lecție de urmat, nu-ia așa?

Casa lui se află la numai cinci minute de Champs Elysees, și-a cumpărat-o cu banii jos, mănâncă în fiecare zi la restaurant, își scoate arhitecții în oraș, iar când vine în țară vine cu un Ferrari pentru a ajunge mai repde.

El are proiecte și în țară, de exemplu a investit într-o bază sportivă din Negrești Oaș, el povestește: ,,Vreau să investesc mult în sport și mă bucură la culme să văd copiii cum se bucură de aceste facilitate. Unii mă sună să-mi ceară voie să joace fotbal pe teren, și le zic de o mie de ori că e gratis, să intre când vor. Am făcut-o special pentru ei și voi mai face multe altele”.

p2 p3

loading...
loading...