Părțile intime au făcut-o celebră, ce face cu ele în văzul lumii e unic și nimeni nu a mai auzit despre așa ceva! Unii îi spun că e nebună, ea crede că și ăsta e un sport! Ce face femeia cu părțile intime, chiar și pe stradă, imagini unice

V-o prezentăm pe Kim Anami, singura femeie din lume care are o abilitate extrem de ciudată, mai ciudată decât oricine și-ar putea imagina.

Ce face ea de fapt? Ei bine, Kim ridică obiecte grele cu organul intim și este extrem de populară din acest motiv, dar tot ea este și expert în relații intime și mai face și surf!

Iată cum procedează când vrea să ridice obiecte: leagă un obiect de un capăt al unei sfori, pe când de celălalt leagă un ou de jad. Apoi inserează oul în organul intim și ridică greutatea cu, desigur, mare efort. Imaginile cu ea ridicând obiecte în acest fel sunt cu adevărat ciudate și aproape șocante!

Poate ridica aproape 5 kilograme cu vaginul ei, a încercat chiar și cu o nucă de cocos. Iubește natura și își petrece mai tot timpul prin Indonezia și Los Angeles, făcând surf. Și mai spune și că a fost conștientă de abilitatea ei de multă vreme.

Potrivit ei, face ceea ce face doar pentru a atrage atenția oamenilor, femeia este expertă în relații și dorește ca, prin acțiunile ei, să reușească să facă astfel încât femeile să fie mai libere să își exprime sexualitatea.

Iată mai multe imagini, a, era să uit, se pare că ea poate să arunce cu organul intim o minge de ping pong…:

v1

v2

v3

v4

v5

 

v6 v7

 

v8 v9

 

v10

 

 

loading...
loading...