Pariurile antepost au sanse mai mari de castig decat pariurile normale

In urma cu 2-3 ani utilizatorii romani ai caselor online nu erau foarte receptivi la pariurile antepost sau pe termen lung, insa de cand au castigat campionatele Leicester in Premier League si Viitorul Constanta in Liga I pariurile pe termen lung au inceput sa fie priviti cu alti ochi.

Sigur, tot pariurile normale predomina, insa numarul celor care plaseaza pariuri antepost a crescut. Dupa cum reiese din denumire, pariurile pe termen lung se valideaza, in general, la finele unei anumite competitii, a unei faze sau la finele unui sezon. Dupa cum am specificat si in titlu, daca vei plasa pariuri antepost vei avea sanse mai mari de castig decat daca vei merge pe varianta pariurilor clasice. Aici ne referim la pariurile ce au aceeasi cota. Spre exemplu, un pariu antepost cu o cota de 2.3 are sanse mai mari de a fi “verde” decat unul normal cu aceeasi cota.

Merita asteptarea in vederea pariurilor antepost?

Avand in vedere asta, logic ar fi ca utilizatorii sa prefere pariurile pe termen lung in detrimentul celor normale. Doar ca durata dintre plasarea pariurilor si aflarea rezultatului este deseori destul de mare, acestia preferand un castig mai putin sigur, dar rapid, in dauna unuia mai sigur, dar la care timpul de asteptare este mai mare.

Pariurile pe termen lung pot fi plasate insa nu numai la inceputul unei competitii, ci si pe parcursul ei. Astfel, iti poti da seama mai bine ce echipa/jucator are sanse mai mari la castigarea competitiei/titlului de golgheter. De asemenea, vorbind despre un pariu pe termen lung, in care timpul de asteptare pana la aflarea rezultatului este mai lung, tindem sa plasam mize mai mari decat am face-o la un pariu normal. Ideea nu este una rea, insa in acest caz ar trebui sa fii convins ca biletul va fi castigator.

Sansele de reusita ale pariurilor antepost fiind mai mari decat in cazul unui pariu normal, poti combina mai multe pariuri pe acelasi bilet, toate casele de pariuri permitandu-ti sa faci asta. Astfel, daca la pariurile normale un bilet cu o cota totala de 30.0 este destul de greu sa fie castigator, lucrurile se schimba in ceea ce priveste pariurile pe termen lung.

Cauta casele de pariuri cu oferta bogata a pariurilor antepost

Pentru a avea mai multe sanse de castig ar trebui sa te orientezi catre o casa pariuri online cu o oferta bogata in acest sens. In ultimii ani, tot mai multe case online prezinta pariuri antepost cat mai diverse. In prezent, putine sunt casele licentiate in Romania ce nu ofera deloc astfel de pariuri. Toate cele importante si apreciate de utilizatori beneficiaza de pariuri antepost. Pentru a vedea toate casele online licentiate, inclusiv pe cele de top, este de ajuns doar sa accesezi linkul https://intelbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/. In cazul in care doresti sa descoperi mai multe despre ele, selecteaza butonul “Detalii”, aflat in dreapta fiecarei case de pariuri pe aceasta pagina. Apasandu-l vei descoperi recenzia respectivei case, recenzie care cuprinde detalii despre cote, oferta pre-live si oferta live.

Totodata, in pagina recenziei vei descoperi atat 3 puncte forte, cat si 3 puncte slabe ale casei de pariuri, aspect ce te poate influenta decisiv in luarea deciziei de a te inregistra sau nu la acea casa. De asemenea, poti vizualiza atat parerile celorlalti utilizatori Intelbet despre casa online, cat si eventualele probleme avute de acestia cu al lor cont.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

loading...
loading...