Pariuri virtuale vs pariuri reale: Care sunt principalele diferențe dintre cele două?

Cei care pariază pe evenimente sportive au la îndemână o alternativă ce s-a pliat perfect pe lipsa meciurilor reale din aceasta perioadă, cauzată de restricțiile despre care o lume întreagă știe: pariurile virtuale. Așa cum vei putea vedea din analiza comparativă pe care ți-am pregătit-o puțin mai jos – pariuri reale vs pariuri virtuale –  criteriile asupra cărora ne vom concentra astăzi țin de: accesibilitate, durata desfășurării unei partide, strategia de pariere etc. Dacă vrei să testezi în această perioadă alternativa pariurilor virtuale, găsești pariuri pe Betano 24/24, din sporturi precum fotbal, baschet, tenis, curse de ogari, curse de cai, speedway și ciclism. 

Pariuri virtuale vs pariuri reale: Rezultatul unui meci 

În cazul pariurilor reale, variabilele ce pot determina soarta unui meci nu sunt puține: condiția fizică a unor jucători-cheie din atac sau din apărare, vremea din timpul partidei, moralul întregii echipe (consolidat pe rezultatele ultimelor meciuri) etc. De asemenea, un parior își poate face singur “temele” înaintea unui meci de care este interesat, citind statisticile de pe site-ul cu pariuri (găsești statistici și pe site-ul celor de le Betano). 

În cazul pariurilor virtuale, softul generează automat rezultatele finale ale partidelor, fiind mai degrabă un joc de noroc asemanator sloturilor. De aceea, strategia jucătorilor este înlocuită de șansa, așadar, este important să te documentezi foarte bine în privința modului în care se desfășoară un astfel de eveniment sportiv, înainte de a paria. 

Pariuri virtuale vs pariuri reale: Durata unui meci

Datorită naturii acestor evenimente sportive, meciurile virtuale sunt disponibile non-stop. 24 de ore din 24, tu poți paria pe fotbal, baschet, curse de ogari și alte sporturi virtuale din oferta platformei respective. Nu același lucru se poate spune și despre pariurile pe meciuri reale. 

Într-adevăr, evenimentele sportive de pe mai toate meridianele îți pot tine ocupată propria ta agendă de pariere, însă dacă joci astfel, ești nevoit să cunoști foarte bine campionate din Argentina și până în Rusia, din Australia și până în Finlanda, pentru a fi sigur de pariurile pe care le plasezi. 

În privința duratei unui meci, cele virtuale (meciuri / curse) durează 4 minute / eveniment. Așa că tu poți paria acum pe un eveniment ce începe în doar cateva secunde, iar peste doar 4 minute afli rezultatul pariului tău. În cazul pariurilor virtuale, dacă pariezi pe scor final sau pe un alt eveniment ce implică terminarea partidei, ești nevoit să aștepți mai mult. 

Pariuri virtuale vs pariuri reale: Oferta disponibila 

Atunci când vrei să pariezi mai multe meciuri pe același bilet, vrei să poți alege dintr-o listă vastă de evenimente sportive. În cuantumul aceleiași cote pot intra meciuri din fotbal, din tenis, din baschet, iar lista poate continua. Cu alte cuvinte, la capitolul “Ofertă disponibilă”, pariurile pe meciurile reale le surclasează pariurile virtuale. Cele din urmă oferă o serie limitata de sporturi (cel puțin, pentru moment), pe care le aminteam și puțin mai sus. 

Însă lipsa unei oferte consistente este compensată de viteza cu care de desfășoară  evenimentele sportive virtuale. Așadar, pariorii au ce juca în toata aceasta perioadă de pandemie, pentru că pariurile virtuale se derulează 24/7, fiind accesibile celor care mizează atât pe device-urile mobile, cât și pe laptop sau PC. 

Dacă vrei să testezi și tu modul în care funcționează sporturile virtuale, intră chiar acum pe site-ul celor de la Betano, găsește secțiunea destinată acestora și alege apoi un eveniment din fotbal, baschet, tenis, curse de ogari, curse de cai, speedway sau ciclism. Meciurile sunt comentate în limba română, iar realismul animațiilor grafice reprezintă o bilă albă pentru întreaga experiență!

loading...
loading...