ORIBIL! BĂRBATUL a aruncat-o pe BĂTRÂNA în SCAUN CU ROTILE pe ȘINELE DE TREN, ce i-a făcut apoi depășește orice imaginație! TOTUL a fost filmat, SCENE DE GROAZĂ

Un bărbat în vârstă de 33 de ani și o femeie de 72 de ani au început să vorbească în timpul unei călătorii cu trenul. Dar când au ajuns la stație, el a împins căruciorul cu rotile în care era imobilizată femeia, pe șine! Femeia a căzut dar apoi el sărit după ea și a început să o lovească în cap cu o piatră mare pe care a găsit-o pe șine.

Un trecător oripilat a sărit rapid în ajutorul femeii în timp ce bărbatul a fost arestat de poliție. Se pare că în urma atacului ciudat și brutal, femeia a suferit răni multiple, inclusiv la cap iar câteva coaste i-au fost rupte.

Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor. Totul s-a petrecut în Polonia, în gara de la Leszno. O ambulanță a fost chemată și a ajuns repede la fața locului pentru a o transporta pe sărmana femeie la spital. Bărbatul este examinat în prezent de psihiatrii pentru a se decide dacă procesul lui poate fi demarat.

Iată imaginile, care par rupte dintr-un film de groază:

loading...
loading...