Onoare uriașă pentru România, au anunțat cu puțin timp în urmă! A fost invitată la nunta prințului Harry, dar ce a făcut să merite asta e uluitor. E celebră, dar te-ai așteptat la așa ceva?! A uimit-o până și pe regină!

O tânără irlandeză de numai 18 ani, Daniella Timperley, din Randalstown, a fost invitată la nunta prințului Harry pentru că a adunat bani pentru copiii din România. Daniella este unul dintre cei 600 de invitați la nunta anului, informează libertatea.ro, citând Daily Mail.

Fata este încă elevă, vine din Irlanda de Nord, și este prima persoană din afara apropiaților mirilor și familiei regale care a anunțat că a primit o invitație la nunta regală din 19 mai. Ea a fost aleasă printre invitații la nuntă datorită muncii caritabile pe care o face pentru persoanele defavorizate.

Invitația la marea nuntă regală a anului a venit la fată, în aceeași săptămână în care Daniella a fost numită Top Youth Volunteer (n.r. Tânărul voluntar al anului”).

Vestea cu privire la invitația primită la nuntă a fost dată pe contul de Twitter al școlii la care studiază adolescenta: „Ce săptămână a fost pentru Daniella! Nu numai că a fost numită Top Youth Volunteer 2018, ea a primit, de asemenea, o invitație la nunta regală a prințului Harry & Meghan Markle, ca urmare a muncii sale caritabile”, a fost mesajul publicat pe pagina școlii St Louis Grammar School.

Daniella va fi doar unul dintre cei 600 de invitați remarcabili la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle care va avea loc pe 19 mai 2018, la Capela St. George de la Castelul Windsor, cu permisiunea Majestăţii Sale, Regina Marii Britanii. Casa regală a precizat că toate cheltuielile vor fi suportate de către Casa Regală a Marii Britanii. Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prinţul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005. Locul a fost, de asemenea, ales pentru căsătoria vărului prinţului Harry, Peter Phillips cu Autumn Kelly în 2008, şi al contelui şi contesei de Wessex în 2009, potrivit ciao.ro.

CITEȘTE ȘI:

Brigitte a spus tot! Ea e amanta lui Ilie Năstase, o știe toată țara de la TV: „Mi-am luat adio de la Ilie, vreau să-i urez fericire alături de EA. Își petrece cele mai minunate momente în garsoniera ei de la 1 Mai…”

Brigitte Sfăt pare să nu mai fi rezistat, tocmai de aceea, într-un acces de furie, a cam „denunțat-o” pe presupusa amantă a fostului tenismen Ilie Năstase. Se pare că tânăra care i-a stricat căsnicia are doar 24 de ani și este reporter la un post TV! Brigitte spune că acesta ar fi petrecut cu al ei „Nasty” chiar și vacanțe de lux!

Izbucnirea lui Brigitte Sfăt la adresa presupusei amante a celui care, în acte, este încă soțul ei, s-a petrecut joi. Bruneta, furioasă, a făcut public un mesaj acid în care a vizat-o pe tânăra care, potrivit mărturisirilor ei, s-ar iubi cu Ilie Năstase. În rândurile scrise, vedeta a dezvăluit și cu ce se ocupă tânăra.

„Astăzi mi-a luat adio de la Ilie, și tot astăzi, vreau să îi urez fericire alături de D.D, 24 de ani, reporter la @#%$%, alături de care își petrece cele mai minunate momente la Poiana Brașov, Iași, Roma, dar și în garsoniera acesteia de la 1 Mai”, a scris Brigitte Sfăt pe contul personal de Facebook. La scurt timp după ce a publicat postarea, Brigitte a decis să o șteargă, însă reporterii cancan.ro au păstrat-o.

Cea care a intentat procedura de divorț a fost chiar Brigitte, în luna februarie, în ciuda insistențelor lui Năstase. La a doua înfățișare, însă, judecătorii au amânat decizia. Din cauza unor acte pe care Brigitte le-a completat greșit. Astfel, cei doi rămân căsătoriți, cel puțin până la următorul termen, potrivit cancan.ro.

„În baza art. 200 alin. 3 cod procedură civilă anulează cererea formulată de reclamanta Năstase Sanda – Brigitte pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii. Cu drept la cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este decizia pe care judecătorii au luat-o. Iată cum arată presupusa amantă a lui Ilie Năstase:

c1

loading...
loading...