Omul de serviciu se uita mereu lung la bijuteriile din vitrină pe care nu și le putea permite, dar cineva i-a zis că merită să se uite doar la gunoi! De atunci viața lui s-a schimbat complet. Ce s-a întâmplat e unic în lume

Fotografia unui om de serviciu din Bangladesh pe nume Nazer al-Islam Abdul Karim, a devenit rapid virală pe rețelele sociale. În imaginea cu pricina, Karim poate fi văzut privind ,,cu jind” bijuteriile din vitrina unui magazin de bijuterii din aur. Desigur, toate sunt mult prea scumpe, iar el nu și le poate permite.

Un trecător l-a văzut, i-a făcut o poză pe care a pus-o pe o rețea de socializare, alături de textul: ,,Acest bărbat merită să se uimte doar la gunoi”. Când i s-a luat un interviu, Karim n-avea nici cea mai mică idee că o poză de-a lui a făcut furori pe internet.

Karim primește un salariu lunar de 187 de dolari, o sumă cu care de-abia poate cumpăra mâncare, iar prețul bijuteriilor este cu siguranță prea mare pentru el. Postarea cu imaginea avea ca scop ridiculizarea acestui bătrân muncitor, dar internauții l-au contrazis pe cel care a făcut acest gest nesimțit.

d1

Odată ce oamenii de pe internet l-au găsit, i-au dat imediat tot felul de daruri pentru a-l ajuta. Printre daruri a primit un set de bijuterii din aur, un iPhone7, un Samsung Galaxy S7, o mare sumă de bani și pungi de orez și miere.

d2

Bărbatul a declarat apoi pentru CNN: ,,Eu îmi făceam doar datoria, sunt om de serviciu și dintr-o dată m-am găsit în fața magazinului cu bijuterii. Sunt foarte fericit pentru darurile primite și foarte recunoscător”.

Acestui om simplu oamenii au ținut să îi amintească faptul că și el merită lucrurile de care se bucură ceilalți și că nimeni nu e mai presus de el doar din cauza muncii pe care o face zilnic!

d3

loading...
loading...